Redactia.ro
Home » TV » Cine prezintă noul sezon Asia Express? Gina Pistol a fost înlocuită

Cine prezintă noul sezon Asia Express? Gina Pistol a fost înlocuită

GALERIE FOTO (2) Cine prezintă noul sezon Asia Express? Gina Pistol a fost înlocuită

Gina Pistol nu va mai prezenta următorul sezon din Asia Express, fiind în concediu pentru creșterea copilului. Iată cine o va înlocui pe iubita lui Smiley la filmări!

Cine prezintă noul sezon Asia Express? Gina Pistol a fost înlocuită

Postul de televiziune Antena 1 a găsit deja o înlocuitoare Ginei Pistol pentru noul sezon al reality show-ului care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Se pare că această schimbare este una surprinzătoare și, de asemenea, una mai economică, mult mai ieftină din punct de vedere contractual.

Astfel că, noul sezon al emisiunii Asia Express va fi prezentat de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe proaspăta mămică Gina Pistol și în emisiunea Chefi la cuțite. După mai multe speculații apărute privind posibilul înlocuitor al Ginei Pistol, dar și mai multe negocieri, producătorii sezonului 4 Asia Express au decis ca Irina Fodor să primească șansa de a prezenta una dintre emisiunile cu greutate ale trustului.

Cine prezintă noul sezon Asia Express? Gina Pistol a fost înlocuită

Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin economic. Conform surselor noastre, Irina Fodor este remunerată mult mai puțin decât Gina Pistol care se afla, de ani buni, în topul vedetelor cel mai bine plătite de Antena 1.

Printre cei cu care Antena ar fi negociat pentru a o înlocui pe Gina Pistol, în sezonul 4 Asia Express, s-ar fi aflat și Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Speak.

Cu ce s-a ocupat actuala prezentatoare de la Chefi la cuțite

Antena 1 a confirmat, azi, că filmările pentru cel mai dur reality show din România încep luna aceasta.  Vedetele angrenate în proiect vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Marele premiu pentru care concurenții se vor lupta în sezonul 4 Asia Express este în valoare de 30.000 de euro. Ca și în celelalte sezoane, concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro.

România etse prima țară care filmează Asia Express pe ruta Turcia, Georgia și Azerbaijan. Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare, din cauza pandemiei generată de Covid-19.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine celor 9 echipe de anul acesta, potrivit anunțului făcut de Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: