Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express! Alexandra Ungureanu va participa cu mama sa

Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express! Alexandra Ungureanu va participa cu mama sa

GALERIE FOTO (3)

S-a aflat cine sunt concurenții din noul sezon al emisiunii ”Asia Express”. Una din echipe este formată chiar de Alexandra Ungureanu și mama sa. 

Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express! Alexandra Ungureanu va participa cu mama sa

Alexandra Ungureanu a prins gustul emisiunilor, asta după ce anul trecut a câştigat “Bravo, ai stil! Celebrities”, un reality-show de fashion, așa că, în luna mai va pleca în sezonul 4 din “Asia Express” alături de mama ei, un proiect pe care şi l-a dorit foarte mult.

De data aceasta filmările vor avea loc în Rusia, Turcia şi Georgia, dar şi-n alte destinaţii care se vor alege pe parcurs. Click! a dezvăluit deja câteva dintre vedetele care vor pleca în competiţie, printre care Connect-R şi Shift, dar iată că alte patru nume vin să completeze lista.

Alexandra Ungureanu, în vârstă de 39 de ani va fi împreună cu mama ei, Anca,care este profesoară vor face echipă în noul sezon al emisiunii. Solista a povestit la începutul acestui an că îşi doreşte acest lucru.

“Sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe, de reality-show-uri. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii. La “Bravo, ai stil”, partea de haine a fost cea mai mică problemă, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality-show. Foamea, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!”, a povestit Alexandra în exclusivitate pentru click.ro.

Un alt duo care va pleca în acest proiect este cel format din Cuza – Adrian Popescu, în vârstă de 29 de ani şi Emi Popescu în vârstă de 29 de ani, din trupa “Noaptea târziu”, care fac parte şi din show-ul “Super Neatza cu Răzvan şi Dani”. Colegul lor, Cucu, adică Horaţiu Adrian Cuc, face parte în acest moment dintr-un alt reality-show celebru şi anume “Survivor România”.

Cei doi sunt foarte haioşi şi cu siguranţă că vor asigura partea de umor a show-ului. S-ar părea că echipele sunt formate, s-au făcut vaccinuri, s-au făcut teste de sănătate şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să plece în competiţie.

Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express

Andreea Antonescu ar putea participa în al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, difuzată pe Antena 1. Potrivit unor zvonuri, cântăreața s-ar putea număra printre noii concurenți ai sezonului 4 al reality-show-ului Asia Express, de la Antena 1. Noul sezon va veni cu schimbări majore, începând de la prezentatoarea. Reamintim că Gina Pistol este proaspătă mămică și se află în concediu maternal, fapt pentru care telespectatorii nu o vor vedea în noul sezon.

Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express! Alexandra Ungureanu va participa cu mama sa

Cu toate astea, participarea Andreei stă sub semnul întrebării, având în vedere probleme de sănătate pe care le are. După ce s-a întors de la Survivor România, a declarat că are rinichii sensibili, dar e posibil să se poată găsi o variantă pentru ca artista să participe fără probleme.

Regulile sunt foarte stricte, iar lucrurile necesare pentru supraviețuire sunt extrem de puține. Concurenții trebuie să învețe să se descurce cu hărțile și indicațiile primite de moderator și să trăiască cu 1 euro pe zi. În tot acest timp ei trebuie să-și caute cazare și transport cu care să ajungă primii la fiecare destinație, iar premiile câștigate extra în show va aduce echipa din ce în ce mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: