Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express. Cine sunt concurenții noului sezon

Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express. Cine sunt concurenții noului sezon

GALERIE FOTO (3) Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express

Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express. Jumătatea trupei Andre, pare să nu renunțe la aventură. Andreea Antonescu ar putea participa în al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, difuzată pe Antena 1. De asemenea, alte nume ale vedetelor s-au vehiculat pentru noul sezon. Despre cine este vorba?

Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express. Cine sunt concurenții noului sezon

Andreea Antonescu ar putea participa la Asia Express. Potrivit unor zvonuri, Andreea Antonescu s-ar putea număra printre noii concurenți ai sezonului 4 al reality-show-ului Asia Express, de la Antena 1. Noul sezon va veni cu schimbări majore, începând de la prezentatoarea. Reamintim că Gina Pistol este proaspătă mămică și se află în concediu maternal, fapt pentru care telespectatorii nu o vor vedea în noul sezon.

Potrivit Click.ro, jumătatea trupei Andre s-ar număra printre noii concurenții ai emisiunii. Alături de numele Andreei Antonescu au mai apărut ca posibili concurenți Connect-r, Pepe, Shit, JO, Juno și Alina Pușcaș. Cu toate astea, participarea Andreei stă sub semnul întrebării, având în vedere probleme de sănătate pe care le are. După ce s-a întors de la Survivor România, a declarat că are rinichii sensibili, dar e posibil să se poată găsi o variantă pentru ca artista să participe fără probleme.

Amintim că regulile sunt foarte stricte, iar lucrurile necesare pentru supraviețuire sunt extrem de puține. Concurenții trebuie să învețe să se descurce cu hărțile și indicațiile primite de moderator și să trăiască cu 1 euro pe zi. În tot acest timp ei trebuie să-și caute cazare și transport cu care să ajungă primii la fiecare destinație, iar premiile câștigate extra în show va aduce echipa din ce în ce mai sus.

Andreea Antonescu, adevărul despre experiența Survivor

Andreea Antonescu a participat la Survivor România 2021, făcând parte din echipa Faimoșilor. Andreea a plecat cu o atitudine optimistă în jungla din Dominicană, iar privind probele sportive de acasă, acestea nu păreau atât de dificile pentru ea. Bruneta a petrecut o lună în cadrul reality show-ului de la KanalD, unde și-a depășit limitele.

După ce s-a întors acasă, vedeta le-a povestit fanilor ei despre experiența petrecută pe insula Dominicană. „Mi s-a părut foarte interesant modul în care mi s-a propus această experiență, spunându-mi-se că este vorba de 30% parte sportivă, ăsta fiind punctul meu slab. Punctul meu forte era psihicul. Ceilalți 70% sunt strict legați de psihic (…) „Aveam la dispoziție aproximativ 4 zile în care să fac analize, teste Covid, bagaje, să caut ce am avut de căutat, să pun totul laolaltă, dăm drumul în Republica Dominicană”, a explicat Andreea Antonescu pe YouTube.

Artista a mărturisit că în momentul în care a ajuns în camera de hotel i-a fost confiscat telefonul și nici nu avea voie să părăsească încăperea pentru a nu fi recunoscută de cineva. În încheiere, Andreea a spus că Survivor România este o experiență pe viață și cea mai intensă pe care a trăit-o vreodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: