Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bani a rămas Sorin Bontea, după ce a câștigat Asia Express. Declarațiile făcute de juratul de la „Chefi la cuțite”

Cu câți bani a rămas Sorin Bontea, după ce a câștigat Asia Express. Declarațiile făcute de juratul de la „Chefi la cuțite”

GALERIE FOTO (6)

Cu câți bani a rămas Sorin Bontea, după ce a câștigat Asia Express. Juratul de la Chefi la cuțite a mers alături de Răzvan Fodor la Asia Express, acolo unde au trecut prin cele mai speciale evenimente din viața lor. Cei doi au reușit să câștige marele premiu al emisiunii, plecând acasă cu 30.000 de euro. Deși unii au crezut că Sorin Bontea a plecat cu suma întreaga acasă, ei bine, nu! Cu câți bani a rămas Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express?

Cu câți bani a rămas Sorin Bontea, după ce a câștigat Asia Express. Declarațiile făcute de juratul de la „Chefi la cuțite”

Cu câți bani a rămas Sorin Bontea, după ce a câștigat Asia Express. Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți Chefi din România, iar în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, unde jurizează împreună cu colegii săi, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, Bontea a mărturisit care a fost suma pe care a obținut-o, de fapt, la Asia Express. Conform acestuia, Sorin Bontea a plecat cu 15.000 de euro acasă. Printre amintirile neplăcute ale acestuia, se numără și momentul în care a mâncat ouă putrezite. „Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă.„, spune Sorin Bontea. „Da, mă! Dar tu ai luat și 30.000 de euro la final”, i-a spus și Florin Dumitrescu.

Ei bine, acesta a fost momentul în care chef-ul a spus adevărul. Sorin Bontea a declarat că a plecat acasă doar cu 15.000 de euro, pentru că jumătate din sumă a câștigat-o Răzvan Fodor. „Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor.„, a spus Sorin Bontea.

Sorin Bontea la Chefi la cutite

Sorin Bontea, despre experiența de la Asia Express

După ce a câștigat marele premiu, Bontea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mulțumindu-le celor care l-au susținut. ”Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!”, este o parte din mesajul postat de Sorin Bontea, imediat după finala concursului.

Între Răzvan Fodor și Sorin Bontea există o prietenie strânsă, care s-a format de pe vremea când artistul prezenta emisiunea culinară Master Chef, în juriul căruia se afla și Sorin Bontea. Cei doi au reușit să facă față tuturor provocărilor de la Asia Express, susținându-se foarte mult unul pe celălalt. Chef a declarat că urmează să aibă un proiect importnat cu Răzvan, și anume căsătoria lui Speak cu Ștefania. Acesta a declarat că a convenit ca Fodor să le fie naș celor doi, iar Sorin Bontea le va găti la nuntă. „Am vorbit despre asta și când au venit la „Chefi la cuțite. Le-am zis și atunci, vin să le gătesc la nuntă, de ce a fost nevoie să vină și să se chinuie cu bucătăria? (râde)”, a declarat Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: