Redactia.ro
Home » TV » Chef Sorin Bontea, lăutar la nunta lui. Este căsătorit de 31 de ani

Chef Sorin Bontea, lăutar la nunta lui. Este căsătorit de 31 de ani

GALERIE FOTO (2) Chef Sorin Bontea, lăutar la nunta lui

Chef Sorin Bontea are o relație trainică cu soția lui, ei fiind căsătoriți de 27 de ani. Iată un detaliu neștiut despre ce s-a întâmplat la nunta dintre cei doi!

Chef Sorin Bontea a fost lăutar la propria nuntă

Despre Sorin Bontea se știe că este unul dintre cei mai buni maeștri bucătari, el fiind și unul dintre cei mai apreciați din breaslă. De multe ori, el mai fredonează diverse melodii în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Puțini știu, însă, că el a fost lăudar la propria nuntă! În urmă cu 27 de ani, când cheful se căsătorea, el nu a atins niciun preparat, nu a gătit, dar s-a distrat cântand.

„La nunta mea am cântat. Cum altfel? Dar să știți că nu am gătit, nunta e nuntă”, a mărturisit chef  Bontea.

Sunt împreună de 31 de ani, dar chef Sorin Bontea spune că îi datorează foarte multe lucruri soției sale, în parte chiar și succesul pe care îl are.

”În mare parte, ei îi datorez poziţia în care sunt astăzi. Soţia mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubeşte foarte mult,” spunea conducătorul echipei roșii.

Chef Sorin Bontea,
Chef Sorin Bontea,

Sorin Bontea, declarații de dragoste pentru soția lui

Dragostea dintre Sorin Bontea și soția lui este la fel de mare, chiar și după 31 de ani împreună.

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest”, a declarat Bontea pentru revista VIVA!

Chef Bontea și partenera sa sunt împreună din 1989 și îi dăruiește mereu trandafiri roșii, ca la începutul relației lor!

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a spus Sorin Bontea într-una din rarele intervenții despre soția sa, potrivit VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: