Redactia.ro
Home » TV » Mărturisirea pe care Chef Sorin Bontea a făcut-o despre soția lui. Ce s-a întâmplat la începutul mariajului lor

Mărturisirea pe care Chef Sorin Bontea a făcut-o despre soția lui. Ce s-a întâmplat la începutul mariajului lor

GALERIE FOTO (6)

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de  la noi din țară. Sorin Bontea a devenit și mai cunoscut odată cu participarea la emisiunea Asia Express de la Antena 1, unde a și câștigat, alături de Răzvan Fodor. Mai mult, este un bărbat împlinit și în plan personal. Cine este femeia pe care o iubește? Bucătarul a făcut primele dezvăluiri!

Ce s-a întâmplat la începutul mariajului lor

Sorin Bontea este o prezență desăvârșită de fiecare dată și un familist convins. Juratul emisiunii  ”Chefi la cuțite” are o frumoasă căsnicie alături de soția sa de mai bine de 26 de ani și sunt împreună de 31 de ani.

Chef Bontea a mărturisit perioada grea prin care a trecut atunci când a fost departe de soție și de familie. Mai mult, celebrul bucătar a adăugat că nu ar fi putut ajunge în punctul în care este astăzi, fără ajutorul soției sale, care îi este și cel mai mare sprijin. Cheful a mărturisit că soția i-a fost întotdeauna alături, a avut încredere în el și l-a ajutat extrem de mult în perioadele dificile.

Cu toate acestea, juratul de la ”Chefi la cuțite” a mărturisit că au existat și momente când comunicarea a fost una mai grea.

”Lunile în care am fost plecat pe mare au fost foarte grele şi pentru mine şi pentru soţie. Am făcut un mare sacrificiu. Nu pot să spun că am sacrificat familia şi nu cred că aş fi putut să fac nimic fără ajutorul soţiei. Ea a înţeles foarte bine ce vreau, m-a ajutat, a fost în spatele meu. Şi în mare parte, ei îi datorez poziţia în care sunt astăzi. La început era greu cu comunicarea. (…) Soţia mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubeşte foarte mult”, a povestit chef Sorin Bontea, în urmă cu ceva timp.

 

 Cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția sa

Chef Sorin Bontea are o căsnicie solidă de mai bine de 26 de ani. Bucătarul s-a îndrăgostit în urmă cu 31 de ani și are doi copii , considerându-se un bărbat împlinit.

În ceea ce privește modul în cae s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit, Sorin Bontea a spus adevărul. Aparent, chef Bontea și soția sa erau buni prieteni înainte să se căsătorească și s-au cunoscut la o petrecere. El a făcut primul pas și a invitat-o la întâlnire.

La prima întâlnire, Bontea i-a oferit un trandafir roșu, iar de atunci, continuă să o surprindă adesea cu flori. Ca totul să fie perfect, juratul emisiunii de la  Antena 1 i-a și gătit soției sale mâncare chinezească.

”Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a povestit Chef Bontea pentru viva.ro.

De-a lungul relație, cei doi soți au trecut prin multe provocări, una dintre ele fiind distanța atunci când venea vorba despre muncă.

,,Cea mai mare provocare a fost distanța care ne despărțea atunci când venea vorba despre muncă. Am înțeles amândoi că este, într-adevăr, un efort, dar că împreună vom trece și peste asta. Și așa s-a întâmplat.„, a mai spus chef Bontea pentru sursa citată.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: