Redactia.ro
Home » Monden » Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea! Cum este acum viața de familie a acestuia

Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea! Cum este acum viața de familie a acestuia

Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea! Cum este acum viața de familie a acestuia

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai renumiți bucătari din România, iar pentru a ajunge aici a muncit din greu! Juratul de la Chefi la cuțite a avut parte de o copilărie grea!

Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea

Nu cred că există cineva care să nu fi auzit de celebrul Chef Sorin Bontea! Talentul lui în bucătărie l-a făcut să fie unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari din țară. Mai mult, carisma de care a dat dovadă la emisiunea la care e jurat, respectiv Chefi la cuțite, dar și la cea la care a concurat, Asia Express, l-a făcut foarte cunoscut.

Pentru a ajunge cel mai cunoscut și apreciat, juratul de la Chefi la cuțite a muncit mult și a pornit de jos. Până să ajungă să-și îndeplinească acest vis, însă, chef Sorin Bontea a muncit din greu în tinerețe, mai ales că familia sa nu a fost una înstărită, care să-i pună totul pe tavă.

Sorin Bontea s-a născut într-o familie numeroasă, cu patru frați, astfel că părinților nu le-a fost deloc ușor să-i crească. Cei doi, însă, le-au dat copiilor lor tot ce au putut ei mai bun. A început să muncească la vârsta de 16 ani, povestind că a muncit din greu, în condiții dificile, dar cu toate astea a răzbit de fiecare dată.

De asemenea, chef Sorin Bontea povestea că niciodată nu i-a invidiat pe oamenii din jurul său, ci a încercat de fiecare dată să muncească cât mai mult, pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

Sorin Bontea are o viața de familie excepțională

Tot efortul pe care l-a depus până acum a meritat, căci acum are o carieră de invidiat dar și o familie perfectă, cu doi copii minunați și o soție iubitoare și înțelegătoare. Cei doi sunt împreună de 31 de ani, iar împreună au doi copii, o fată pe nume Miruna și un băiat pe nume Iulian.

Cum este acum viața de familie a acestuia! Într-un interviu acordat recent lui Mihai Morar, chef Sorin Bontea a vorbit despre începutul relației cu soția sa.

”Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a mărturisit juratul, pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: