Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Sorin Bontea în tinerețe! Fotografii de pe vremea când umbla pe vase de croazieră

Cum arăta Sorin Bontea în tinerețe! Fotografii de pe vremea când umbla pe vase de croazieră

GALERIE FOTO (7) Cum arăta Sorin Bontea în tinerețe

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România. Personalitatea lui i-a făcut pe telespectatori să țină la el prin intermediul emisiunilor la care a participat. Lumea îl cunoaște de la ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, însă mulți nu știu cum arăta acesta când era tânăr.

Fotografii cu Sorin Bontea din tinerețe

Sorin Bontea nu a fost întotdeauna cunoscut. Bucătarul a lucrat, înainte de a ajunge vedetă de televiziune, pe vase de croazieră sau în diverse restaurante din București, scrie wowbiz.ro.

Tot la un restaurant din Capitală lucra și când a fost sunat de la televiziune, pe numărul de telefon al localului, și i s-a făcut propunerea să participe la un casting. Sorin Bontea a crezut că e o glumă, făcută de un apropiat. Astfel, Bontea a participat la casting și așa a ajuns jurat la emisiunea de la Pro tv. Totul se întâmpla cu aproape 10 ani în urmă.

Sorin Bontea este un familist convins

Sorin Bontea este un familist convins, acesta fiind căsătorit de 25 de ani. Celebrul chef și soția lui au doi copii, o fată și un băiat. Miruna Bontea calcă pe urmele tatălui său și visul ei este să ajungă un cofetar de succes. Tânăra îl impresionează mereu pe celebrul său tată cu preparatele culinare pe care le pregătește.

Meseria de bucătar este una frumoasă, dar Sorin Bontea a făcut sacrificii enorme. A lipsit de la cele mai importante sărbători din familie și a stat chiar și plecat peste mări ți șări, dar familia l-a înțeles de fiecare dată.

”Bucătăria este un domeniu care te ține de multe ori departe de familie, mai ales în momentele festive. Sărbători, zile speciale, Revelioane… toate astea înseamnă mese întinse, mâncăruri alese, mâncăruri pe care le gătim noi, chefii. Cât timp am lucrat pe vas, mi-a fost greu fără soție, soției i-a fost greu fără mine, dar amândoi am înțeles că astea sunt sacrificiile ce trebuie făcute în numele meseriei”, a conchis chef Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: