Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii ei! Cum s-a fotografiat vedeta

Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii ei! Cum s-a fotografiat vedeta

GALERIE FOTO (2) Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii ei! Cum s-a fotografiat vedeta

Andreea Antonesc și-a încins urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o nouă fotografie cu ea. Se pare că vedeta arată mai sexy ca niciodată, astfel că mii de fani au reacționat. 

Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii ei

Andreea Antonescu a apărut pe Instagram într-o ipostază provocatoare, iar mulți au crezut că s-a fotografiat aproape goală. Formele artistei au fost puse în evidență, iar fanii au apreciat fotografia și au reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

Cântăreața adoră să fie în centrul antenție, astfel că fotografia ei a fost menită să aprindă imaginația internauților. Andreea s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare, iar fanii din mediul online au crezut că a renunțat la lenjeria intimă. În poză, vedeta apare îmbrăcată într-o cămașă din denim și pare că nu poartă lenjerie intimă.

Chiar dacă Andreea Antonescu a renunțat la sutien de dragul pozei, se pare că acesta a fost singurul lucru. La o privire mai atentă se vede că poartă o lenjerie intimă de culoare neagră, dar se pierde însă în decor. Fanii din mediul online au apreciat ipostaza în care a apărut artista, iar fotografia a adunat numeroase reacții.

Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii ei! Cum s-a fotografiat vedeta

Andreea Antonescu a fost eliminată de curând de la Survivor

Andreea Antonescu a fost de curând eliminată de la Survivor România și s-a întors acasă. La revenirea din Republica Dominicană, vedeta a avut câteva cuvinte de spus despre coechipierii săi.

Cântăreața nu a fost una dintre cele mai active concurente de la Survivor România, însă a evitat conflictele dintre ea și colegii ei. Echipa Faimoșilor a avut de-a lungul competiției multe controverse, concurenții formând bisericuțe și strategii.

”Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Cea mai mare surpriză a acestei competiții, pentru mine, nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură pentru că ajungem să punem etichete oamenilor fără să vrem: Jador!

Un băiat cu coloană vertebrală, un băiat asumat, un băiat cu suflet de milioane, un om sensibil, un om care, dacă a putut, a ajutat cu o vorbă, cu absolut orice, un om datorită căruia râdeam non-stop, un om care ne-a încurajat atunci când a fost cazul, un om care, cu aceeași nonșalanță, spunea ”Antoneasco, îmi place de tine, dar te votez din punct de vedere sportiv.

Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena”, a declarat Andreea Antonescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: