Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Andreea Antonescu despre Jador! Cântăreața a mărturisit tot: ”El a dat startul verticalității”

Ce părere are Andreea Antonescu despre Jador! Cântăreața a mărturisit tot: ”El a dat startul verticalității”

Ce părere are Andreea Antonescu despre Jador! Cântăreața a mărturisit tot: ”El a dat startul verticalității”

După ce a părăsit competiția, Andreea Antonescu a făcut o serie de declarații despre cum a fost pentru ea experiența Survivor România. De curând și-a spus părerea despre fostul ei coleg, Jador. 

Ce părere are Andreea Antonescu despre Jador

Andreea Antonescu nu a fost una dintre cele mai active concurente de la Survivor România, însă a evitat conflictele dintre ea și colegii ei. Echipa Faimoșilor a avut de-a lungul competiției multe controverse, concurenții formând bisericuțe și strategii.

De când a ajuns acasă, fiind eliminată în urmă cu ceva timp, Andreea Antonescu și-a spus părerea despre câțiva dintre concurenții Survivor România și a vorbit despre experiența ei în cadrul acestei emisiuni. Unul dintre concurenți care i-a atras atenția și i-a creat o părere bună a fost Jador.

Andreea Antonescu a spus că l-a apreciat și admirat cel mai mult pe Jador în timpul competiției de la Survivor. Artista a fost plăcut surprinsă să-l descopere pe manelist ca pe un om sincer și asumat, pe care nu ai cum să te superi, spune ea.

”În momentul în care este consiliul și chiar și de dinainte de a se începe votul, eu sunt cea care postează de fiecare dată și o susține pe Elena. Am trimis și mesaje și v-am rugat și pe voi să faceți același lucru. Cea mai mare surpriză a acestei competiții, pentru mine, nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură pentru că ajungem să punem etichete oamenilor fără să vrem: Jador!

Un băiat cu coloană vertebrală, un băiat asumat, un băiat cu suflet de milioane, un om sensibil, un om care, dacă a putut, a ajutat cu o vorbă, cu absolut orice, un om datorită căruia râdeam non-stop, un om care ne-a încurajat atunci când a fost cazul, un om care, cu aceeași nonșalanță, spunea ”Antoneasco, îmi place de tine, dar te votez din punct de vedere sportiv.

Îi și spuneam, ”Jador, votează-mă, că te admir, că tu ești ăla sincer”. Practic el a dat startul verticalității bărbaților, pentru că, după aceea, ușor, ușor, au început și ceilalți să prindă curaj să îmi spună că mă votează pe criterii sportive. Jador, o surpriză plăcută!”, a dezvăluit Andreea Antonescu în vlogul ei de pe Youtube.

Andreea Antonescu, reacție surpriză despre eliminarea Anei Porgras

De asemenea, Andreea Antonescu a vorbit și despre eliminarea Anei Porgras de la Survivor România. Artista a fost și ea surprinsă de nominalizarea lui Jador din timpul Consiliului, spunând că nu se aștepta nicio secundă ca Ana să fie cea numită de el și, de asemenea, să întrunească cele mai puține voturi din partea publicului, rezultând în ieșirea ei din competiția Survivor România.

”M-a surprins și pe mine plecarea Anei după cum v-a surprins și pe voi. Nu mă așteptam nicio secundă, cred că nu se aștepta nimeni. Dacă până în momentul acela argumentele erau legate de partea sportivă, cred că s-a demonstrat că nu e doar asta. Poate nu vă dați seama, dar este foarte important, sunt foarte importante voturile voastre.

Din momentul în care se dă tart Vot, dacă vreți să votați și aveți un preferat, o preferată, faceți-o, pentru că altfel, uitați, se întâmplă situații ca aceasta a Anei și regretăm cu toții, iar ulterior nu mai avem ce să facem. Mi-a părut rău că a plecat Ana”, a declarat Andreea Antonescu.