Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu a scos la iveală secretele indecente de la Survivor: ”Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei”

Andreea Antonescu a scos la iveală secretele indecente de la Survivor: ”Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei”

Andreea Antonescu a scos la iveală secretele indecente de la Survivor: ”Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei”

Au ieșit la iveală secrete incredibile din cadrul emisiunii de la Survivor România. Andreea Antonescu a făcut declarații șocante, susținând că unul dintre colegii de la Faimoși i-a cerut să facă topless de față cu toți. 

Andreea Antonescu a scos la iveală secretele indecente de la Survivor

Aventura Andreei Antonescu din cadrul competiției ”Survivor România” s-a încheiat de mai bine de o lună, însă vedeta a scos acum la iveală detalii șocante despre ce s-a întâmplat cu adevărat în emisiune. Într-un interviu pentru click.ro, artista a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute, unele dintre acestea nefiind observate de fani pe micul ecran.

Andreea Antonescu s-a lovit de misoginismul și răutatea unora dintre colegii săi de echipă, nominalizându-i pe Culiță Sterp și pe Sebastian Chitoșcă la acest capitol. Mai mult, artista a povestit că la sosirea ei în Republica Dominicană, unul din colegii din echipa ”Faimoșilor” i-ar fi făcut propuneri indecente.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei. Lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru.

(..) Am ales să fiu de partea Elenei. Mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp. Nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă”, a povestit Andreea Antonescu la Click.ro.

Pe cine vede Andreea Antonescu câștigător la Survivor România

Andreea Antonescu a vorbit și despre relația pe care a avut ea cu Elena Marin. Vedeta o vede pe prietena ei câștigătiare a competiției Survivor România, considerând-o una dintre cele mai bune concurente.

”Mi-aș dori să câștige Elena, pentru că a rezistat și a supraviețuit acolo chiar și în momente în care poate nici bărbații n-ar fi rezistat. Este una dintre cele mai bune concurente, aduce multe puncte, este o fire determinată, o fată foarte corectă, cu coloană vertebrală. Ce nu o ajută pe Elena, deși este o mare calitate, este sufletul ei bun. Mi-aș dori să câștige și Moroșanu sau Jador, un om pe care l-am descoperit altfel la „Survivor România” și este una dintre surprizele plăcute ale vieții mele”, a declarat Andreea Antonescu.

De asemenea, Andreea Antonescu a recunoscut că i-a fost foarte greu, deși fire sportivă, dar probleme sale de sănătate și-au pus amprenta asupra modului în care s-a descurcat în competiție.

”Acest show este o competiție sportivă. Eu m-am gândit când am plecat că procentajul sportiv va fi mult mai mic. Mă așteptam să rezist mai mult, pentru că sunt rezistentă din punct de vedere psihic. De-a lungul timpului, în viața mea am trecut prin situații grele care m-au transformat în cine sunt astăzi. Mi-a fost foarte teamă de accidentări, pentru că sunt genul de persoană care se aruncă cu capul înainte. De altfel s-a și văzut acest lucru. Nu am bătut în retragere în fața unui traseu. Dar sunt mamă și mi-a fost teamă, pentru că am un copil de crescut.

Din punct de vedere sportiv consider îndreptățită eliminarea mea din acest concurs, pentru că eram persoana care aducea cel mai rar puncte. În copilărie nu am stat în fața blocului să joc diverse jocuri de îndemanare. Pe de altă parte, aveam problemele legate de rinichi, știam de această sensibilitate, de sindromul nefrotic. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo preparam cocos cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar m-am conformat”, a mai povestit Andreea Antonescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: