Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu, criticată că a purtat lentile de contact și gene false la Survivor România. Cum se apără ”Faimoasa”

Andreea Antonescu, criticată că a purtat lentile de contact și gene false la Survivor România. Cum se apără ”Faimoasa”

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a oferit, luni, primele declarații în urma eliminării din competiția Survivor România 2021. După ce a primit numeroase critici,  ”Faimoasa” a spus adevărul despre lentilele de contact și genele false pe care le-a purtat de-a lungul show-ului.

Andreea Antonescu, criticată că a purtat lentile de contact și gene false la Survivor România. Cum se apără ”Faimoasa”

Andreea Antonescu a avut prima reacție cu privire la criticile legate de faptul că purta lentile de contact și gene false în timpul participării la Survivor România. ”Faimoasa” a arătat în emisiunea Teo Show că s-a ales cu o rană urâtă la degetul mare, după ultima probă, din cauză că s-a lovit, potrivit știrilekanald.ro.

„Acesta este degetul meu in urma probei cu peretele de rigips. Nici nu stiu cu ce sa incep. Sunt nevorbita de 48 de ore, sunt in camera de hotel unde nu am voie sa discut cu absolut nimeni. Nu am nimic sa va spun in legatura cu o sarcina.Nu ma asteapta nimeni in afara de Sienna, mama si fratele meu”, a spus Andreea Antonescu, din hotelul din Republica Dominicană.

În privința lentilelor de contact, Andreea Antonescu a spus că are probleme cu vederea și de aceea le poartă. Iar în privința genelor false, a spus că nu a mai avut timp să le dea jos, deoarece a aflat pe ultima sută de metri că trebuie să plece în Republia Dominicană, la Survivor România.

”Da, eu am avut lentile de contact pentru ca inainte de toate sunt lentile cu dioptrii si atunci nu vedeam fara ele.Si asa exista riscul ca in permanenta sa le pierd in apa sau pe trasee din cauza nisipului si nu aveam ce sa fac. Insa domnul doctor Teo care a avut grija de noi toti si care este un medic extraodinar si il iubesc enorm, avea grija ca atunci cand ies din apa sa am tot timpul lentilele la loc, dar da, am avut si gene pentru ca ghici ce, eu am aflat de participarea la Survivor Romania 2021 intr-o zi de luni, in conditiile in care nu aveam nici pasaport, iar vineri eramin Dominicana. Am fost sa imi dau unghiile jos pentru ca stiam foarte clar ca nu se poate, nu am avut timp sa ma ocup si de celelalte, dar m-am bucurat sa imi pun totate detaliile la punct. Insa nu am mai avut timp sa ma ocup de toate si stiti ca sunt o prefesionista si ma ocup de toate detaliile”, a mai spus Andreea Antonescu.

Ce spune Andreea Antonescu despre performanța sa de la Survivor România

Andreea Antonescu regretă plecarea din competiție, dar se și bucură în același timp pentru că își va revedea familia. Nu se consideră o sportivă de performanță și recomandă participarea la Survivor România oricui vrea să-și depășească limitele. Artista a mai spus că a avut probleme cu rinichii, de-a lungul timpului.

„Cu un ochi rad si cu unul plang. Mi-a placut mult aceasta experienta, am recunoscut inca din start ca nu am mai fost la sala d esase ori in ultimii zece ani adunat. M-am dus constienta fiind ca nu sunt o sportiva de performanta. Consider ca Survivor Romania 2021  este pentru oricine isi doreste sa incerce si sa isi depaseasca niste limite. Orice poate sa faca orice chiar daca nu ajunge la anumite performante. Am avut si problemele de sanatate legate de rinichi, dar am trecut si peste ele”, a mai explicat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescua a fost eliminată, duminică seară, din competiția Survivor România. Ea ar fi avut cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei propuși pentru a pleca acasă: Sebastian de la ”Faimoși”, Albert, Sorin, Mellina și Maria de la ”Războinici”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: