Redactia.ro
Home » Monden » Jador, în pericol de eliminare de la Survivor România. Care este motivul și ce spune artistul despre acest risc

Jador, în pericol de eliminare de la Survivor România. Care este motivul și ce spune artistul despre acest risc

Jador

Jador riscă eliminarea de la Survivor România. ”Faimosul” are piciorul în ghips și nu dă semne că s-ar vindeca prea curând, încât să intre pe traseu, alături de ceilalți coechipieri. Cine ar putea decide descalificarea artistului din competiție, dar și ce spune Jador despre acest lucru?

Jador, în pericol de eliminare de la Survivor România. Care este motivul și ce spune artistul despre acest risc

Starea de sănătate a lui Jador nu este deloc una bună. După ce s-a accidentat la picior, în timpul unei probe la Survivor România, acum îl are în ghips și se deplasează în cârje. Dacă nu se va vindeca prea curând, medicii ar putea decide că nu mai poate face parte din competiției, așa cum s-a întâmplat în cazul altor concurenți.

Jador este conștient că din cauza situației în care se află, riscă să plece acasă și să lase ”Faimoșii” fără un coleg, dar și fără puncte în plus. Asta pentru că, reamintim că Jador este unul dintre membrii echipei foarte buni pe traseu. Cântărețul știe că mulți își doresc eliminarea lui și spune că nu se va da bătut decât dacă staff-ul emisiunii va hotărî că nu mai poate continua.

”Nu pot să mă dau bătut! Știu că mulți și-ar dori, dar nu pot. Și dacă o să-l rup pe ăsta, nu pot (piciorul-n.r). Nu e vina mea că nu pot. Dacă oamenii or să decidă, la un moment dat, că trebuie să plec acasă, o să plec. Până atunci eu nu pot să renunț, pentru că nu am cum”, a explicat ”faimosul” de la Survivor România.

Jador își susține colegii pe traseu. Ce carte a citit în spital

Jador nu poate lua parte la probe, dar de când medicii l-au externat, el acum își susține colegii și le face galerie pentru a-i încuraja. În prima zi după ce a revenit din spital, le-a purtat noroc ”Faimoșilor”, deoarece au câștigat în fața ”Războincilor”. Tot atunci a făcut unele glume despre Sorin și Musty și a dezvăluit că în spital, unde a stat internat o săptămână, s-a plictisit și s-a apucat de citit ”Mica Sirenă”.

Jador a venit în cârje la Survivor România 2021

„Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul).Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.  Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a spus faimosul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: