Redactia.ro
Home » Monden » Jador nu mai are abdomenul plat. Iată cum a revenit la Survivor România, din spital

Jador nu mai are abdomenul plat. Iată cum a revenit la Survivor România, din spital

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania

Jador a pus câteva kilograme, cât timp a stat în spital, după ce s-a accidentat la picior, în timpul unei probe la Survivor România. ”Faimosul” a făcut burtă și se amuză pe seama acestui subiect.

Jador nu mai are abdomenul plat. Iată cum a revenit la Survivor România, din spital

Jador a revenit din spital, la Survivor România, pentru a-și susține colegii. Starea sa de sănătate nu este una tocmai bună, deoarece are piciorul în ghips. Cu toate acestea, abdomenul cu pătrățele i-au dispărut. Cât timp a stat internat, se pare că Jador s-a hrănit bine și a făcut burtă, potrivit Fanatik.

După ce au câștigat proba și o porție bună de mâncare, Jador și-a arătat burta colegilor, în timp ce luau masa copioasă.”Stai cuminte băiețaș, stai să mă ridic că vreau să le arăt burta. Tata e șeful meu, dacă vede tata asta vreau să îi zic că îl moștenesc”, este replica lui Jador către colegii de la Survivor România, după care le arată cât de mult s-a îngrășat.

Jador a citit o carte în spital

Deși a precizat că s-a plictisit, Jador a încercat să se mai destindă cu o carte. A citit Mica Sirenă.  De altfel, și-a cerut iertare de la Musty pentru că l-a jignit.

„Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul).Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.  Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a spus Faimosul.

Jador a venit în cârje la Survivor România 2021

Atunci când l-au văzut, Elena Marin și Andreea Antonescu au rămas șocate când l-au văzut în cârje și cu piciorul în ghips.

Jador, în pericol de eliminare

Jador ar putea fi eliminat din competiția Survivor România dacă nu-și va reveni cu piciorul. Asta pentru că reamintim că unii concurenți au fost eliminați la decizia medicului.

„Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!”, a spus Jador la momentul incidentului pe traseu.

În ziua accidentării, Jador a ieșit favoritul publicului la consiliul de eliminare. Deși nu a mai putut lua parte la probe, pe traseu, și-a exprimat nemulțumirea față de colegi.

„Nu prea mă așteptam săptămâna asta, pentru că medicul nu prea m-a lăsat să joc și m-am gândit că lipsind din peisaj lumea o să mă dea la o parte. Le mulțumesc celor care mă votează, celor care mă susțin și văd în mine un om bun, deși am mult defecte. Am fost atât de rușinat când i-am luat apărarea acestei echipe și am spus că noi nu votăm, nu ținem ura în suflet, nu avem probleme și când a ieșit Elena la vot nu mi-a venit să cred. Nu înțeleg cum un om care își dă viață pe traseu și se vede asta.. Nu merita votată ea, ar fi trebuit să fie ultima fată votată. Cu scopul de a o proteja pe Majda, un grup de cinci oameni dintre noi au votat-o pe ea. Am fost astăzi la spital și mi-au spus că m-am prefăcut. Nu înțeleg de unde răutatea asta..că „vedeta s-a prefăcut”. E multă ură între noi, nu mai există educație între noi, nici respect și nici nimic. Trăim în junglă, dar venim din anumite medii”, a declarat Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: