Redactia.ro
Home » Monden » Jador nu a participat alături de colegii săi, la primul joc al săptămânii la Survivor România. Care este starea de sănătate a artistului

Jador nu a participat alături de colegii săi, la primul joc al săptămânii la Survivor România. Care este starea de sănătate a artistului

Jador nu a participat alături de colegii săi, la primul joc al săptămânii la Survivor România

Jador nu a participat alături de colegii săi, la primul joc al săptămânii la Survivor România. Deși săptămâna trecută, telespectatorii Survivor România au urmărit momentul în care Jador s-a lovit la genunchi, aceștia sperau ca artistul să participe la primul joc al săptămânii. Moderatorul emisiunii a făcut anunțul care i-a îngrijorat pe fanii cântărețului.

Jador nu a participat alături de colegii săi, la primul joc al săptămânii la Survivor România. Care este starea de sănătate a artistului

Jador nu a participat alături de colegii săi, la primul joc al săptămânii la Survivor România. Săptămâna trecută echipa Faimoșilor a pierdut jocul în fața Războinicilor, iar Jador a suferit o accidentare în timp ce se afla pe traseu. Artistul a trecut prin momente dificile, fiind transportat de urgență la spital. Accidentarea a avut loc chiar înainte de a ajunge la proba de îndemânare, artistul acuzând dureri mari la genunchi. „Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo. Aoleu, dacă vede mama, sigur plânge. Mama, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici fără picioare nu plec acasă,”a spus Jador după accidentare. Deși colegii săi au crezut că artistul exagerează, starea lui Jador nu este una bună. Acesta a lipsit săptămâna trecută de la două jocuri importante și nu a fost prezent nici la consiliul de eliminare de duminica trecută, fiind sub supraveghere medicală în spital.

Dacă fanii artistului sperau ca Jador să apară săptămâna asta, ei bine, au avut parte de o surpriză neplăcută. Jador nu a fost alături de colegii săi la startul jocului pentru recompensă, pentru că starea de sănătate nu-i permite să revină pe teren. Cel care i-a informat atât pe concurenți, cât și pe telespectatori că Jador nu va fi prezent, a fost Daniel Pavel. Conform acestuia, Jador se află internat la spital pentru o serie de analize mai amănunțite, urmând să revină pe traseu după ce își va reveni complet. „Inainte de a vorbi Faimosii si cu Razboinicii, as vrea sa va spun ca Jador, din echipa Faimosilor, dupa cum stiti s-a accidentat la genunchi, se afla in continuare sub control medical, face niste analize medicale amanuntite! Va tinem la curent cu starea lui de sanatate!„, a spus Daniel Pavel.

Părinții lui Jador, în lacrimi după ce fiul lor s-a accidentat

Părinții lui Jador au parte de momente dificile în urma accidentării acestuia. Tatăl artistului a spus că nici măcar nu a putut urmări imaginile cu fiul său. Simona Dumitrache este convinsă că fiul său nu va renunța la competiția Survivor România și că va merge înainte dacă se va reface. „Durerea pe care el a simțit-o, am simțit-o și eu. Pe mine m-a durut inima. Cred că se reface foarte greu lovitura aceea. Nu cred că va renunța concurs. E un bărbat puternic și rezistent. (…) Când a intrat pe traseu și am văzut căzătura, eu mi-am dat seama că nu a îndoit genunchiul… nu am putut să mă uit până la capăt. Am simțit în inimă durerea aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. ”, a declarat tatăl lui Jador în cadrul unui interviu.

De cealalată parte, mama lui Jador este devastată. „Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el. E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng”, a mărturisit mama lui Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: