Redactia.ro
Home » Monden » Părinții lui Jador, despre fosta iubită a fiului lor. Cei doi sunt convinși că Georgiana va fi mama nepoților lor

Părinții lui Jador, despre fosta iubită a fiului lor. Cei doi sunt convinși că Georgiana va fi mama nepoților lor

Părinții lui Jador, despre fosta iubită a fiului lor.

Părinții lui Jador, despre fosta iubită a fiului lor. Jador a avut parte o surpriză după ce fosta sa iubită, Georgiana i-a transmis un mesaj emoționant. După ce echipa Faimoșilor de la Survivor România a câștigat proba de comunicare, aceștia au citit mesajele de la cei dragi. Ce au declarat părinții artistului despre femeia pe care o iubește fiul lor.

Jador, în lacrimi la Survivor România

Părinții lui Jador, despre fosta iubită a fiului lor. Se știe că slăbiciunea lui Jador sunt femeile, acesta având numeroase aventuri. De când a participat în emisiunea Puterea Dragostei, Jador a devenit cunoscut în întreaga țară, având un succes imens atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Deși a cunoscut numeroase femei în ultima perioadă, inima artistului este a Georgianei, fosta lui iubită.

În nenumărate rânduri a declarat că încă o mai iubește, dar iubirea dintre cei doi este imposibilă, după ce acesta i-ar fi greșit foarte mult tinerei. Cu toate astea, Georgiana i-a transmis faimosului un mesaj care l-a emoționat până la lacrimi pe artist. În ediția de duminică, după ce au câștigat proba de comunicare, echipa Faimoșilor de la Survivor au primit mesaje de la cei dragi. Astfel, Jador a avut parte de o surpriză după ce a primit o scrisoare de fosta iubită. Artistul a fost emoționant până  la lacrimi de cuvintele spuse de fosta iubită. „Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut.Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeaua.Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Ce spun părinții lui Jador

La scurt timp după ce și-au văzut fiul în lacrimi la televizor, Simona și Romeo Dumitrache au vorbit despre situația dintre fiul lor și Georgiana. Mama lui Jador a declarat că Georgiana o să fie mama copiilor fiului ei mai mare și este bucuroasă că artistul și-a dat seama căt de mult o iubește pe Georgiana. Știam povestea dintre el și Georgiana și mă bucur enorm de mult că și-a dat seama, în sfârșit, că viața lui fără ea nu se poate.Și mă bucur că l-am văzut așa, că o să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui. L-am încurajat întotdeauna în această relație, dar vedeți cum sunt tinerii, ei se împacă, ei se ceartă.Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie”, a mai spus mama lui Jador.

Tatăl aristului, a declarat că Georgianei nu i-a convenit că Jador umbla cu mai multe fete, așa că a decis să se despartă de el.„Cu fata se cunoaște din facultate. Dar știți cum e Ionuț, azi cu una, mâine cu alta, iar fetei nu i-au convenit lucrurile astea. De aceea s-au certat, s-au împăcat. Aseară (n.red duminică) au dat dovadă amândoi că mai există ceva între ei. Atât cum s-a comportat Georgiana către Ionuț, dar și cum a reacționat Ionuț când a primit scrisoarea de la Georgiana…”, a spus tatăl lui Jador. Mai mult, Simona Dumitrache a precizat că Georgiana îl cunoaște de mult timp pe Ionuț, fiindu-i alături mereu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: