Redactia.ro
Home » Monden » Jador, în lacrimi la Survivor România. Ce mesaj a primit de la fosta iubită, Georgiana

Jador, în lacrimi la Survivor România. Ce mesaj a primit de la fosta iubită, Georgiana

Jador, în lacrimi la Survivor România

Jador, în lacrimi la Survivor România. Faimoșii au câștigat meciul de comunicare, concureții bucurându-se de mesajele primite de la persoanele dragi. Astfel, Jador a primit un mesaj de la femeia cu care își dorește să-și întemeieze o familie, și anume Georgiana. Tânăra i-a transmis un text artistului, acesta izbucnind în lacrimi de emoție.

Jador, în lacrimi la Survivor România. Ce mesaj a primit de la fosta iubită, Georgiana

Jador, în lacrimi la Survivor România. Jador a intrat în competiția Survivor România, fiind dispus să-și depășească limitele. Încă de la începutul competiției, artistul s-a dovedit a fi foarte bun pe traseu, aducând multe puncte echipei. Deși în ultima perioadă, cântărețul a fost implicat în mai multe scandaluri cu colegii săi, inclusiv cu prietenul său, Culiță Sterp, Jador se bucură în continuare de susținerea telespectatorilor, dovada fiind faptul că acesta este votat deseori favoritul publicului. Ei bine, la sfârșit de săptămână, Faimoșii au câștigat meciul de comunicare și au primit mesaje scrise din partea persoanelor dragi. Cu toate că nu are o relație, Jador a declarat în nenumărate rânduri că încă o mai iubește pe fosta sa iubită, Georgiana. Ei bine, duminică seara, Jador a citit mesajul primit de la ea.

Mesajul venit din partea Georgianei l-a făcut pe Jador să urle de durere, el amintindu-și cât de mult i-a greșit acesteia, dar și cât o iubește. Cu ochii în lacrimi, artistul a recunoscut că nu a mai întâlniti nicio femeie ca ea și își dorește nespus de mult ca Georgiana să fie mama copiilor lui. Totodată, Jador a spus în fața camerelor de filmat că vrea să se căsătorească cu ea, deși a intrat în competiția Survivor pentru a o uita. „Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei.Tot ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu ma iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, spune Jador.

Jador încă o mai iubește pe Georgiana

Fosta sa iubită Georgiana i-a transmis artistului că este foarte mândră de el și îl susține necondiționat. De asemenea, tânăra i-a spus în mesaj că inimile lor sunt legate pentru totdeauna, chiar dacă nu mai sunt împreună. „Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut.Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeuana. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador.

În cadrul emisiunii pe care o avea la Antena Stars, Jador a declarat că nu i-a fost fidel Georgianei pe parcursul relației lor, mărturisind că speră ca aceasta să-i mai dea o șansă și să-l primească din nou în brațele ei.‘Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: