Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre scandalul cu Jador. „A greșit, a vorbit urât”

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre scandalul cu Jador. „A greșit, a vorbit urât”

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre scandalul cu Jador

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre scandalul cu Jador. În ultima vreme, comportamentul lui Jador a atras atenția publicului și nu numai. Acesta a fost acuzat că jignește foarte mult, iar prietenul lui, Culiță, i-a atras atenția în consiliul de eliminare și l-a rugat să facă unele schimbări. Ce spune iubita lui Culiță despre tensiunile dintre Jador și tatăl copilului ei.

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre scandalul cu Jador. „A greșit, a vorbit urât”

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre scandalul cu Jador. Jador a reușit să le atragă atenția atât telespectatorilor, cât și apropiaților după ce și-a jignit de multe ori colegii de la Survivor România. Acesta a generat multe tensiuni între echipa sa, iar prietenul său, Culiță Sterp i-a atras atenția în cadrul consiliului de eliminare și l-a rugat să își revizuiască comportamentul. Cu toate astea, Jador nu a apreciat inițiativa lui Culiță, care i-a spus că astfel de lucruri ar trebui discutate în privat. Însă, fratele lui Iancu i-a dat de înțeles lui Jador că i-a atras atenția și când erau singuri, dar nu a fost ascultat.

Ulterior, Daniela, iubita lui Culiță Sterp a intervenit în scandalul dintre cei doi. Aceasta susține că iubitul său nu vrea să-l dea afară pe Jador, ba din contră, acesta vrea să-l facă să vadă unde a greșit. Tototdată, Daniela a menționat că și și ei îi atrage atenția Culiță, în momentul în care a greșit. „În primul rând, uitați să luați în considerare faptul că oamenii aia, ca și noi cei de acasă (care în schimb mâncăm ce poftim și ne odihnim în condiții bune) au tot 7 zile pe săptămână si 24 de ore într-o zi din care noi îi vedem de 4 ori, câte 2 ore, și alea montate. Despre asta este televiziunea. Trebuie să mai vedem și lucruri care ne țin în ‘priză’, a spus Daniela.

Mai departe, aceasta a atras atenția faptului că iubitul ei nu îi dorește răul lui Jador, și că oamenii au înțeles greșit intenția acestuia. „În al doilea rând, după cum îl știu eu, dacă i-a atras atenția lui Jador și în fața camerelor împreună cu echipa, după ce i-a spus și în privat, înseamnă că a vrut să-i arate cât de serios este în ceea ce încearcă să i se spună și să învețe din asta. Și mie, dacă greșesc, îmi atrage atenția pentru că îmi vrea binele meu și al relației, la fel cum vrea și binele echipei. Nu încearcă nimeni să îl dea afară pe Jador, în special Culiță, pentru că sunt prieteni, iar dacă asta ați înțeles voi, vă uitați degeaba la emisiune’, a mai spus Daniela într-un story pe Instagram.

Reacția Danielei la părerile internauților

Daniela a declarat că nu îi ia apărarea iubitului ei, doar că lumea trebuie să înțeleagă că și el mai greșește mai ales că este stresat și nu a mai mâncat de atâtea zile. „Ce e trist și trebuie să o spun e că dați cu atâta hate și în el și în alți concurenți, dar aș vrea să vă văd pe voi în locul lui, cum ați reacționa sau cum v-ați descurca pe un traseu. Că mulți nu ați jucat un sport de echipă niciodată, dar e foarte confortabil să luați telefonul în mână și să scrieți de pe canapea”, a mai transmis Daniela.

Peste câteva luni, Culiță Sterp și Daniela vor devenit părinți pentru prima oară. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani, aceștia fiind în trecut colegi de liceu. Se pare că iubirea dintre ei a înflorit după ce artistul a divorțat de Carmen de la Sălciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: