Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp va deveni tătic de gemeni? Iubita Faimosului s-a dat de gol pe Internet

Culiță Sterp va deveni tătic de gemeni? Iubita Faimosului s-a dat de gol pe Internet

Culiță Sterp va deveni tătic de gemeni_

Culiță Sterp va deveni tătic de gemeni? În doar câteva luni, Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară. Cu toate astea, artistul nu a spus sexul bebelușului, dar iubita sa se pare că i-a luat prin surprindere pe toți. Oare Faimosul de la Survivor România va avea gemeni?

Culiță Sterp va deveni tătic de gemeni? Iubita Faimosului s-a dat de gol pe Internet

Culiță Sterp va deveni tătic de gemeni? Culiță Sterp formează un cuplu cu Daniela Iliescu, tânăra care îi va aduce pe lume primul său copil. Cu toate că artistul este plecat în Republica Dominicană, Daniela își petrece timpul alături de familia acestuia. Întrebată în emisiunea lui Teo ce sex are copilul, iubita lui Culiță Sterp nu a vrut să spună acest detaliu, dar se pare că s-a dat de gol pe Internet. Daniela Iliescu a făcut o declarație care i-a șocat pe fanii cântărețului. În timpul unui filmuleț postat pe platforma TikTok, Iancu Sterp a făcut o glumă. Mai exact, acesta a spus că Daniela urmează să nască tripleți. . „Ne-am strâns și noi aici în familie, cu cumnata, cu Mama Geta, cu sora, cu ălălalt cumnat, așteptăm să înceapă Survivor România și vreau să vă zic că…Daniela o să aibă tripleți!, a dezvăluit Iancu.

Această reacție a făcut-o pe iubita lui Culiță să reacționeze imediat. „Nu, gemeni! Unu-i al meu și unu-i al Getei!”, a adăugat imediat iubita lui Culiță Sterp. Familia Sterp se va mări în curând cu doi membri, pentru că și sora lui Culiță Sterp este însărcinată.

@sterpiancu

♬ sunet original – Sterp Iancu

Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară

Culiță Sterp are o carieră de succes, iar acum se poate declara un bărbat împlinit pentru că iubita sa este însărcinată, iar în câteva luni va aduce pe lume primul lor copil. Iubita Faimosului a vorbit despre sarcină în emisiunea lui Teo, dar și despre cum se descurcă fără iubitul său. Viitoarea mămică a declarat că este sigură că iubitul ei va fi alături de ea când va naște. Pe parcursul show-ului, moderatoarea Tv i-a adresat o întrebare Danielei, despre numele pe care i-l va pune fetiței, deși blondina nu a recunoscut momentan sexul copilului. Daniela ar urma să nască în luna iunie a acestui an.

Relația dintre cei doi ar fi început în urmă cu doi ani, când artistul încă era căsătorit cu Carmen de la Sălciua, cu care a divorțat cu scandal. „Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura… Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva..”, a povestit Daniela Iliescu.

Mai mult, blondina a spus că în momentul în care a început relația, el nu era într-o relație. Inițial Danielei i-a fost teamă să continue relația, dar Culiță i-a spus că nu mai există nicio relație între el și fosta soție.„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a dezvăluit iubita lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: