Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Daniela i-a fost amantă lui Culiță în timpul mariajului acestuia cu Carmen de la Sălciua FOTO

Dovada că Daniela i-a fost amantă lui Culiță în timpul mariajului acestuia cu Carmen de la Sălciua FOTO

GALERIE FOTO (5) Dovada că Daniela i-a fost amantă lui Culiță

Dovada că Daniela i-a fost amantă lui Culiță în timpul mariajului acestuia cu Carmen de la Sălciua. Tensiunile dintre actuala iubită a lui Culiță Sterp, unul dintre cel mai apreciat concurent de la Survivor România, și Carmen de la Sălciua par a fi mult mai intense. Daniela, iubita însărcinată a artistului nu a ezitat să nu o umilească, din nou, pe marea cântăreață.

Dovada că Daniela i-a fost amantă lui Culiță în timpul mariajului acestuia cu Carmen de la Sălciua FOTO

Dovada că Daniela i-a fost amantă lui Culiță în timpul mariajului acestuia cu Carmen de la Sălciua. De curând, iubita lui Culiță Sterp a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show, despre relația cu artistul. Mai mult, Daniela, care este însărcinată în patru luni, a declarat că se iubea în mare secret cu Faimosul Culiță încă de pe vremea când acesta era căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Ei bine, se pare că Daniela vrea cu orice preț să o umilească pe artistă, având în vedere că în urmă cu puțin timp, aceasta a postat câteva fotografii în care apar cei doi îndrăgostiți. ”Da, a fost la mine și la Culiță la nuntă. Așa cum a spus ea, relația dintre ei este din 2018, de pe când el era încă căsătorit cu mine”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Cu toate astea, Carmen nu a avut nicio dovadă la acel moment, care să-i concretizez faptul că artistul era împreună și cu Daniela. Pentru a demonstra acest lucru, chiar dacă au trecut trei ani de la nunta celor doi, Daniela a postat fotografii cu privire la relația pe care o avea, încă de acum ceva vreme, cu Culiță. Tânăra însărcinată a postat o fotografie, care se pare că a fost făcută de pe vremea în care artistul nu era decis dacă să divorțeze sau nu de Carmen de la Sălciua. Totodată, relația dintre Daniela și Culiță a început de mai bine de doi ani, cei doi luând decizia de a fi împreună chiar dacă Faimosul era, căsătorit. ”Daniela i-a spus că știe că este iubirea vieții ei și că este dispusă să îl aștepte”, ar fi declarat unul dintre amicii lui Culiță pentru Wowbiz.ro.

Dovada ca Daniela si Culita erau impreuna de mai bine de doi ani
Culita Ster si Daniela

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente de cumpănă după despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a menționat că a trecut prin momente dificile după ce a divorțat de Culiță Sterp, mai ales că la acea vreme artista a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe artist cu Cosmin Isăilă. „Am fost nefericită, tristă, mi se părea că viața mea nu e așa cum părea din exterior, o fotografie perfectă! A venit un moment în care totul începuse să se dărâme în viața mea…Am pus pauză carierei mele o perioadă, am avut momente în care am simțit că nici nu mai pot să mă prefac! Ieșeam uneori, dar era un efort foarte mare să mă prefac și atunci m-am consumat în mine!”, a povestit Carmen de la Sălciua. De asemenea, artista i-a transmis un mesaj Danielei. Aceasta a precizat că se bucură pentru cei doi că vor deveni părinți, și speră ca, fostul său soț să se schimbe și să fie un partener bun pentru Daniela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: