Redactia.ro
Home » TV » Iubita lui Culiță Sterp a fost dată de gol în direct! Daniela a recunoscut tot: „Este tată de fată!!”

Iubita lui Culiță Sterp a fost dată de gol în direct! Daniela a recunoscut tot: „Este tată de fată!!”

GALERIE FOTO (5)

În cadrul emisiunii Teo Show, iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a vorbit despre sarcină, dar și despre plecarea iubitului ei în Republica Dominicană la Survivor România.

Iubita lui Culiță Sterp a fost dată de gol în direct

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniela Iliescu încă de anul trecut. Daniela este însărcinată în patru luni și a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul emisiunii Teo Show cu privire la sarcină, dar și la plecarea iubitului ei la Survivor România.

Daniela Iliescu e însărcinată în 4 luni

Întrebată cum se simte, dat fiind faptul că este în a patra lună de sarcină și că nu îl are pe iubitul ei aproape în cele mai dificile momente, Daniela Iliescu a mărturisit că se simte foarte bine din punct de vedere fizic. Însă, din punct de vecdere emoțional, iubita lui Culiță Sterp a menționat că a trecut mai greu peste momentul plecării iubiului ei în Republica Dominicană, dar treptata a ajuns săs e obișnuiască cu dorul și îl susține de la depărtare cu toată dragostea sa.

,,Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă.”, a spus Daniela.

Daniela Iliescu e însărcinată cu o fetiță

Teo Trandafir a adus în discuție și subiectul despre sexul bebelușului purtat în pântec de Daniela Iliescu.

,,Apropo de control! Are Culita controlul asupra numelui fetitei sau poti sa te impui? A zis el ca este tata de fata!”, a întrebat teo Trandafir.

Deși Culiță Sterp a spus în cadrul emisiunii Teo Show că va fi tată de fată, Daniela a încercat să mai prelungească un pic momentul confirmării sexului copilului lor.

„A zis ceva! Da! N-a inteles toata lumea dar mai vedem! Da, ne-am gandit la nume!”, a replicat Daniela.

 

Daniela Iliescu a vorbit despre plecarea lui Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp a ales să participe în cadrul competiției Survivor România, care are loc în Republica Dominicană. Artistul este pregătit să demonstreze că, pe lângă talentul muzical, este înzestrat și cu abilități sportive. În ceea ce privește luarea deciziei de către Culiță Sterp de a participa în cadrul emisiunii Survivor Românnia, Daniela a declarat că l-a îndemnta încă din prima clipă pe iubitul ei să accepte provocarea,  chiar dacă știa că îi va duce lipsa enorm.

„L-am încurajat fără să mă gândesc la mine, sincer, și doar în ultimele două zile am simțit așa cu adevărat că el chiar pleacă și o să îmi fie greu fără el… Nu a fost simplu, dar eu sunt obișnuită cu schimbările astea, că și eu am stat departe de familie mult timp și cumva mi-am pus în cap că el este acolo, că are oportunitatea asta, are o șansă să zic unică în viață și m-am concentrat pe asta. Mi-a fost greu în primele două nopți, pentru că, atunci când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai e plecat doar la cântare și era gol”, a declarat iubita lui Culiță Sterp.

Daniela Iliescu a vorbit în cadrul emisiunii lui Teo Show și despre  moemntul în care s-a aprins flacăra iubirii între ea și Culiță Sterp. Momentul a venit după foarte mulți ani, având în vedere că cei doi îndrăgosiți au fost colegi de liceu și au rămas apoi prieteni foarte buni.

,,Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura..”, a spus Daniela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: