Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă. Cumnatul artistului trece prin momente cumplite

Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă. Cumnatul artistului trece prin momente cumplite

GALERIE FOTO (6) Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă.

Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă. Cumnatul lui Culiță Sterp trece printr-o adevărată dramă, chiar înainte de nașterea copilului său. Cu toate că soția sa va aduce pe lume primul său copil, Daniel Aloman este copleșit de tristețe.

Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă. Cumnatul artistului trece prin momente cumplite

Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă. Familia lui Culiță Sterp trece printr-o perioadă cumplită, chiar înainte ca sora artistului să nască. Mai exact, cumnatul lui Culiță, Daniel Aloman trece prin momente grele, deși ar trebui să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Ileana, sora lui Culiță Sterp s-a căsătorit în urmă cu doi ani, iar peste câteva luni trebuie să nască primul său copil. Deși soțul acesteia ar trebui să fie în culmea fericirii, un eveniment tragic i-a umbrit fericirea. Familia lui Culiță Sterp trăiește o adevărată dramă.

Tatăl lui Daniel s-a stins din viață în urmă cu un an. Deși va deveni și el tată la rândul lui, bărbatul simte o tristețe imensă după ce și-a pierdut părintele. .„Un AN. Un an de când te strig și am atâtea întrebări, dar tu nu îmi mai răspunzi, de când șantierele sunt goale fără tine, de când te văd în orice lucru. Orice încurcătura sau greutate aș fi întâmpinat, știam că mereu găsesc rezolvarea și răspunsul la tine. Ai plecat prea repede, mult prea repede TATĂ”, a scris cumnatul lui Culiță pe rețelele sociale. Emoționată de mesajul postat de ginerele său, mama Geta i-a răspuns să fie puternic.„Oooof, Doamne … viața asta este mai mult doar suferință! Sunt sigură că tatăl tău te veghează de acolo de sus și este mândru de tine, pentru că duci mai departe această meserie care nu este deloc ușoară! Dumnezeu să-l ierte!”, a scris mama lui Culiță Sterp.

Daniel si Ileana Aloman

Culiță Sterp are trei frați

Pe Culiță Sterp îl știe toată lumea, iar pe Iancu publicul l-a cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arată cele două comori din viața fraților Sterp. Este vorba despre surorile acestora, Ileana și Geta. Familia Sterp are o fermă de animale și un magazin, unde vând produsele de la ferma lor. Artistul este extrem de mândru de familia sa. ”Am avut o copilărie faină, chiar dacă ne-am petrecut-o la muncă, la animale. Ne-a ajutat însă! Suntem responsabili, știm să facem de toate în gospodărie. Suntem o familie credincioasă, suntem uniți”, a spus Ileana, sora mai mare a lui Culiță.

Ileana Sterp este hair stilist, având într-un cartier din Hațeg, un salon de înfrumusețare și se pare că specialitate ei sunt tunsorile bărbătești. Tânăra va aduce în curând pe lume primul său copil, iar familia Sterp abia așteaptă să-l țină în brațe. În acest timp, Geta, sora cea mică a lui Culiță Sterp o ajută pe mama ei cu treburile casnice, aceștia având o fermă extrem de mare ca necesită multă muncă. În ceea ce îl privește pe Culiță Sterp, artistul își dorește să se întoarcă acasă cu marele premiu de la Survivor România, fiind așteptat de iubita sa, care este însărcinată în patru luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: