Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua despre sarcina iubitei lui Culiță Sterp: ”Relațiile toxice nu dureaza”

Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua despre sarcina iubitei lui Culiță Sterp: ”Relațiile toxice nu dureaza”

GALERIE FOTO (2)

Carmen de la Sălciua a avut prima reacție după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora iubita lui Culiță Sterp, fostul ei soț, ar fi însărcinată. Carmen de la Sălciua a avut un răspuns ferm pentru un fan curios.

Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua despre sarcina iubitei lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua reacționează după ce în spațiul public circulă informația potrivit căreia iubita lui Culiță Sterp, Daniela, ar fi însărcinată. Un fan a întrebat-o pe Instagram pe cântăreață ce ar trebui să facă dacă trecutul îi bate mereu la ușă. Artista i-a oferit un răspuns care se aseamană cu viața sa sentimentală, informează cancan.ro

„Trecutul îmi bate mereu la ușă, ce ar trebui să fac?” a întrebat o fană curioasă. Carmen a sfătuit-o să nu mai dea curs a ceea ce vine din trecut.„Să închizi ușa! Ciorbele reîncălzite și relațiile toxice nu durează. E doar un chin al ambilor parteneri”, i-a răspuns cântăreața.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, însărcinată în patru luni

Potrivit unor surse wowbiz.ro, Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este însărcinată în patru luni. Asta în timp ce Culiță Sterp se pregătește să plece la Survivor, unde va sta ceva timp plecat. Un lucru este cert, până Daniela va aduce pe lume copilul, Culiță se va întoarce din străinătate.

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, au declarat surse din anturajul artistului.

Cei doi nu au comentat până acum pe marginea acestui subiect, însă în a doua zi de Crăciun, Daniela a postat mai multe fotografii cu Culiță Sterp la care a scris: „Așa arată fericirea pentru mine!”/Bunătatea ta, unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult la tine. Bravo!”, a scris Daniela pe contul de instagram.

Noua iubita a lui Culita Sterp ! Asteapta un copil ?! - YouTube

Daniela, iubita lui Culiță Sterp este o persoană discretă. Pe contul său de Instagram se vede cum călătorește adesea și are 15.000 de followeri, semn că ar avea toate șansele să devină un influencer renumit. Unele dintre zonele pe care le-a vizitat sunt: Viena, Italia, Dubai sau Antalya. La una dintre fotografii, Culiță i-a scris un mesaj frumos de dragoste: ”Cea mai frumoasă femeie”, a scris iubitul ei Culiță.

Culiță Sterp și iubita, ceartă mare în văzul tuturor românilor! Daniela l-a pus la punct din câteva cuvinte - IMPACT

Culiță Sterp are intenții serioase cu iubita lui, mai ales că este ceea ce căuta de mult timp.

”Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îm fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a spus Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: