Redactia.ro
Home » TV » Culiță Sterp a primit cel mai frumos cadou. Prima fotografie cu iubita lui, însărcinată

Culiță Sterp a primit cel mai frumos cadou. Prima fotografie cu iubita lui, însărcinată

GALERIE FOTO (4)

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată. Cântărețul este iubit și iubește. Mai mult, se zvonește că îndrăgitul artist ar urma să devină tătic pentru prima oară. Mai mult, el și iubita lui au postat o fotografie pe rețelele de socializare, care a stârnit curiozitatea fanilor. În fotografie, iubita artistului pare să aibă burtică. 

 

Prima fotografie cu iubita lui, însărcinată

În ziua de Crăciun, Culiță Sterp și iubita lui, Daniela, au postat o fotografie împreună lângă bradul de Crăciun și au atras atenția internauților.

Daniela a atras atenția prin ținuta pe care a purtat-o. Iubita artistului a purtat o rochiță tip cămașă neagră, iar pe sub ea părea că se întrevede o burtă de gravidă. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat până acum informația că ar urma să devină părinți. Însă, pe rețelele de socializare fanii sunt deja entuziasmați. Mai mult, artistul a postat pe InstaStory o fotografie cu el și cu Daniela în care artistul îi ține acesteia mâna pe burtică. Mai mult, a postat și un mesaj emoționant.

„Anul ăsta, Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos cadou…pe tine” , a fost mesajul artistului, făcând referire, cel mai probabil, la copilul pe care Daniela îl poartă în pântece.

O sursă apropiată de cei doi a declarat pentru wowbiz.ro că artistul Culiță Sterp este nevoit să plece în competiția Survivor, astfel încât este foarte agitat din cauza faptului că va lipsi de lângă Daniela, pentru o perioadă. Mai mult, aceeași sursă a confirmat că iubita artistului este însărcinată.

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați.

Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, au declarat surse din apropierea artistului.

După ce s-a aflat că este însărcinată, Daniela a postat mai multe videoclipuri cu iubitul ei pe InstaStory.

„Bunătatea ta, unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult la tine. Bravo!”, a scris Daniela, în dreptul videoclipurilor.

Culiță Sterp este îndrăgostit până peste cap de noua iubită. Artistul spune despre noua iubită că este femeia pe care și-o dorește și că este fix ceea ce aștepta. Culiță are intenții serioase cu Daniela, după cum a declarat, în urmă cu puțin timp.

Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îm fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a spus Culiță Sterp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: