Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor petrece Crăciunul împreună. Ce spune iubita artistului

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor petrece Crăciunul împreună. Ce spune iubita artistului

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, în urmă cu câțiva ani

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor petrece împreună Crăciunul, în acest an, deși au divorțat în urmă cu doi ani. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor mege la Londra.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor petrece Crăciunul împreună

De doi ani sunt divorțați și mulți fani au sperat să-i revadă împreună. Ei bine, iată că se va întâmpla acest lucru, de Crăciun. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor pleca la Londra de sărbători și vor sta la acelaș hotel, informează fanatik.ro.

Totodată, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor face Crăciunul unul lângă altul, în scop profesional. Ei au fost invitați să cânte la o petrecere din Londra. Organizatorul evenimentului spune că cei doi vor fi răsplătiți pe măsura performanței lor. Și, deși vor fi cazați la același hotel, vor sta în camere diferite.

”Nu doar că vor face atmosferă cu melodiile pe care le au, ci vor cânta și împreună. A fost multă muncă de lămurire, Culiță a fost mai sceptic, dar Carmen de la Sălciua a acceptat imediat să petreacă Crăciunul cu el, pe scenă. Vor locui la același hotel, în camere separate, cel puțin teoretic, dar apropiate”, a dezvăluit organizatorul evenimentului pentru WOWbiz.ro.

Pentru că fanii au aflat din timp de acest lucru, au întrebat-o pe Carmen de la Sălciua, pe Instagram, dacă s-a împăcat cu artistul. Carmen a spus:

„Viața profesională  e viața profesională și cu siguranță au existat și vor mai exista conjuncturi de genul acesta”, a explicat Carmen, fanilor, pe contul de Instagram.

Carmen de la Sălciua, relație cu un nou bărbat

Carmen de la Sălciua a încercat să își facă o nouă relație după ce s-a despărțit de Culiță. Ea l-a cunoscut pe Cosmin Isăilă, dar s-au despărțit după un an.

„După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, spunea cântăreața atunci când a aflat de relație.

Cosmin Isăilă s-a răzbunat crunt pe Carmen de la Sălciua - WOWBiz

După ce s-au despărțit la un an de la relație, Cosmin Isăilă a ținut să explice motivul. El a precizat că ceva s-a schimbat în relația lor, dar nu știe ce cu exactitate.

„Da, din păcate, ne-am despărțit… Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume. Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație… Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit…”, mărturisea acesta celor curioși de despărțire.

Între timp, Culiță Sterp are o relație cu o femeie pe nume, Daniela. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt unii dintre cântăreții de top de manele.

Noua iubita a lui Culita Sterp ! Asteapta un copil ?! - YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: