Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua este însărcinată? Primele declarații ale artistei despre un posibil copil

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Primele declarații ale artistei despre un posibil copil

Carmen de la Sălciua este însărcinată

Carmen de la Sălciua este însărcinată!? Cum au reacționat fanii după ce artista a făcut primele declarații despre un posibil copil cu noul ei iubit. 

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din România. Aceasta are o mulțime de fani care o apreciază și o susțin atât în carieră, cât și în viața personală. Mereu a fost sinceră cu urmăritorii ei, astfel că aceasta a făcut și primele declarații despre o posibilă sarcină. Carmen de la Sălciua este însărcinată!?

Carmen de la Sălciua a vorbit mereu cu fanele ei despre relații și despre ce pot face acestea pentru a trece peste situațiile dificile cu partenerul lor. Artista a dezvăluit că nu este însărcinată și a declarat că un copil trebuie să fie făcut atunci când ambele persoane își doresc acest lucru, potrivit spynews.ro.

Întrebată dacă crede că un copil leagă două persoane mai mult, celebra cântăreață a fost mai sinceră ca niciodată și a răspuns direct.

”Nu! Nu înțeleg gândirea asta! Facem un copil să ne lege mai mult! Nimic mai fals! Un copil îl faci atunci când te iubești unul pe altul. Dacă trebuie să găsesc un motiv să mă lege de un om, înseamnă că nu sunt suficient de legată de el și asta înseamnă că nu îl iubesc suficient sau el pe mine. Și dacă e așa, de ce să supunem suferinței un suflet nevinovat?”, a fost răspunsul vedetei.

Carmen de la Sălciua și-a ajutat toți iubiții

Carmen de la Sălciua a încercat să lase ceva după fiecare relația a ei cu vreun bărbat. Aceasta a declarat că a reușit să aducă numai lucruri bune în viața foștilor săi iubiți și că i-a învățat pe aceștia să prețuiască mai mult iubirea, lucru care îi ajută în prezent.

”Este irelevant acum! Tot ce știu e că prin mine au reușit să recunoască multe aspecte ale vieții și ale iubirii. Lucuri care le-au fost folositoare și probabil le sunt în relațiile pe care le au acum. Am marcat viața fiecărui om care a trecut prin viața mea și sunt sigură că în sensul frumos”, a mai declarat bruneta.

Carmen de la Sălciua a iubit profund de fiecare dată. Este foarte implicată și ar face orice ca persoanei de lângă ea să-i meargă bine, însă există un lucru peste care artista nu poate trece. Carmen de la Sălciua nu ar suporta ca bărbatul ei să consume băuturi alcoolice. Manelista le-a împărtășit fanilor că nu vede nimic atrăgător la la un bărbat care bea, drept urmare, nu ar accepta asta niciodată.

”Nu sunt de acord să bea. Ce poate fi atrăgător la un bărbat carea bea? Și plus de asta nu aș suporta privirile oamenilor care s-ar uita la mine cu privirea aceea: ”Săraca fata, ce bărbat are!”. Cunosc atâtea cazuri și atâtea compromisuri de genul acesta”, le-a mai spus artista fanilor săi de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: