Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei! Artista s-a schimbat complet

Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei! Artista s-a schimbat complet

GALERIE FOTO (2) Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei

Artista este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară, însă puțini sunt cei care știu cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei. 

Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei

Carmen de la Sălciua a fost mereu o iubitoare a muzicii populare și chiar dacă nu este de mulți ani în lumina reflectoarelor, aceasta este de mult timp pe scenă, iar acest lucru a venit și cu o serie de schimbări.

În ultimii ani, de când a devenit cunoscută și apreciată de toată lumea, Carmen de la Sălciua s-a schimbat total! Ce nu și-a schimbat a fost stilul artistic de pe scenă, însă modul cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei și cum arată acum a șocat pe toată lumea.

Odată cu faima au apărut și intervențiile estetice. Carmen de la Sălciua a recunoscut a apelat la o rinoplastie, iar în acest fel a reușit să-și schimbe complet fizionomia. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, vedeta avea și câteva kilograme în plus, însă astăzi are un fizic de invidiat și e considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de muzică populară de la noi, potrivit spynews.ro.

Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei
Carmen de la Sălciua la începutul carierei

Chiar dacă acum oamenii sunt uimiți de cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei, ea nu s-a schimbat pe interior, inima ei fiind tot în locul de unde a plecat. Vedeta provine din localitatea care i-a dat și numele de scenă, Sălciua, o zonă din partea de nord a județului Alba. Se întoarce acasă cu fiecare ocazie și a demonstrat că nu vrea să-și scoată locul de origine din suflet, asta după ce și-a cumpărat un apartament de lux în centrul orașului Alba Iulia.

Cu cine se iubește în prezent Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua s-a iubit cu Culiță Sterp, cu care a și fost căsătorită. După despărțire, acei doi au mai încercat să-și dea o șansă iubirii, însă nu s-a mai putut face nimic, asta pentru că din nou au intervenit neînțelegerile. Nu a fost deloc o tragedie, se pare că fiecare a mers pe drumul lui și și-au refăcut viața, astfel că artista acum este deja într-o nouă relație.

Recent, Carmen de la Sălciua și-a anunțat fanii de pe Instagram că iubește cu foc, iar prima imagine cu ea și noul partener a fost realizată în apartamentul ei, acolo unde amândoi se delectau cu un pahar de șampanie.

S-a zvonit, la un moment dat, că bruneta ar fi împreună cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, după ce a filmat un clip într-unul dintre bolidurile lui de lux. Un apropiat al lui Carmen a declarat că mașina a fot închiriată de la un prieten comun al acestuia și că cei doi nu se cunosc în realitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: