Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua și-a schimbat profesia? Artista vrea să încerce lucruri noi

Carmen de la Sălciua și-a schimbat profesia? Artista vrea să încerce lucruri noi

GALERIE FOTO (6) Carmen de la Sălciua și-a schimbat profesia

Carmen de la Sălciua vrea să învețe lucruri noi, pe lângă cariera de muzicală. Artista își surprinde fanii ori de câte ori lansează câte un hit nou. Putem spune că aceasta vrea să ia o pauză, pentru a face o schimbare. Bruneta vrea să capete succes și prin alte mijloace în afara de muzică.

Carmen de la Sălciua și-a schimbat profesia? Artista vrea să încerce lucruri noi

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de muzică de petrece din România. Fiecare hit pe care îl lansează, artista urcă mereu pe primul loc în trending pe Yooutube. Cântăreața și-a început cariera muzicală de la colaje la piese cu alți cântăreți, iar mai apoi la melodii single. Astfel, putem spune că pe plan muzical, aceasta o duce foarte bine, având lumea la picioare. Totuși, bruneta își dorește să facă și alte lucruri, care nu țin de muzică. Vedeta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că vrea să se apuce de vlogging, după ce mai mulți internauți au întrebat-o când are de gând să facă acest lucru. Așadar, artista le-a declarat fanilor că este nerăbdătoare să înceapă acest lucru. ”Da, asta intenționez să fac, iar primul pas deja l-am făcut, mi-am cumpărat o cameră super tare! Acum aștept sugetiile voastre despre ce ați vrea să fie primul vlog”, a spus Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

Drama prin care a trecut Carmen de la Sălciua

Cu toate că în prezent Carmen de la Sălciua are un succes imens pe plan muzical, fiind recunoscută pentru talentul său unic. Ei bine, vremurile bune nu au existat întotdeauna. Drumul spre victorie nu a fost unul ușor pentru artista, iar cei care au încurajat-o să facă ceea ce îi place, au fost foarte puțini. Carmen Racolta provine dintr-o familie modestă, făcând sacrificii mari pentru a urma liceul de Muzică din Alba Iulia. Chiar dacă i-a fost extrem de greu, Carmen a reușit cu multă muncă să ajungă pe culmile succesului. Bruneta a vorbit despre drumul ei cu succes cu lacrimi în ochi.”Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa incat nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa!(…) A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! , spunea Carmen de la Salciua.

Mai mult, artista a declarat că a moștenit talentul muzical de la tatăl ei, acesta având studii în domeniu. Totodată, artista se declară mulțumită pentru că nu a făcut niciun compromis pentru a reuși. Carmen de la Sălciua a format un cuplu cu artistul Culiță Sterp, dar ulterior și-a dat seama că nu au dorințe comune, motiv pentru care au decis să se despartă. „Asta e o parte destul de intimă! Am format un cuplu, într-adevăr oamenii ne-au iubit foarte mult împreuna, dar nu a fost suficient sa ne iubească doar oamenii! Ne-am despărţit. O despărţire vine la pachet cu multe reproşuri, neîncredere etc! A fost soţul meu, motivele divorţului sunt multe, nu vreau sa discut, nu îmi doresc sa îmi schimb starea de spirit!”, a mai spus Carmen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: