Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Salciua CV: când este născută, ce studii a terminat și ce afaceri are

Carmen de la Salciua CV: când este născută, ce studii a terminat și ce afaceri are

Cine este sora lui Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, dar sunt câteva lucruri pe care nu mulți le cunosc despre frumoasa brunetă. Iată detaliile neștiute din viața cântăreței!

Ce nu știai despre Carmen de la Sălciua. A avut o viață grea

Carmen de la Sălciua nu a fost mereu la fel de avută ca acum. Ba mai mult, cântăreața a avut multe lipsuri când era mică. Acum nu mai este cazul de așa ceva, pentru că ea a reușit să strână mulți bani din cântat și are o viață lipsită de orice grijă financiară. Recent, ea chiar a reușit să câștige suma de 18.000 de euro, după ce a cântat la mai multe evenimente ale românilor din Italia.

“Tariful ei pentru cântările din Italia a fost de 3.000 de euro pe seară sumă la care, normal, așa cum e și firesc, s-au adaugat cheltuielile cu cazarea, mâncarea și transportul. Pe lângă cei 3.000 de euro, Carmen a încasat, în fiecare seară, cel puțin tot atât și din dedicații, românii din Italia fiind încântați că au avut-o alături de ei, mai ales că, în ultima perioadă, evenimentele au fost mult, mult mai rare. Au curs dedicațiile, în fiecare noapte, iar Carmen a făcut un show de zile mari.”, au dezvăluit apropiații lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua are doar 32 de ani, fiind născută pe data de 2 octombrie 1988, dar a reușit să strângă o avere consistentă. Face cei mai mulți bani din cântări, dar este plătită și pentru diverse reclame pentru produse pe paginile sale de socializare.

Carmen de la Sălciua a avut o copilărie grea

Totuși, vedeta a povestit cât de greu i-a fost în trecut. Ea abia a reușit să termine liceul, din cauza problemelor financiare mari.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveștile acelor artiști care au pornit de la practic nimic și au ajuns la Totul! Cam așa a fost și la mine. Doar că eu am visat atât de tare să ajung cântăreața încât nimeni nu îmi putea luă visul asta.Nu aveam o bază, nu aveam posibilități, dar aveam visul și credința! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, cel din Albă Iulia, unde mă străduiam și mă luptăm să fiu printre cei mai buni”,a povestit Carmen de la Salciua.

Imediat după ce a împlinit vârsta de 18 ani, Carmen de la Sălciua deja s-a interesat să faci primii ei bani și a început să cânte, alături de o trupă de băieți.

„După terminarea liceului mi-am găsit o formație de băieți tineri cu care am început să cant la nunți, la petreceri. A durat mult până să îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândră că nu am făcut niciun compromis și am așteptat cuminte că Dumnezeu să se ocupe de evoluția mea! Asta s-a și întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o față obișnuită, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparține lui Dumnezeu și mă bucur că m-a ales să port acest har al cântecului și să îl împărtășesc cu toată lumea care mă iubește și mă ascultă!” a mai spus Carmen de la Salciua.

Cum o cheama in realitate pe Carmen de la Salciua

Cântăreața reușește să-și impresioneze fanii cu cele mai frumoase piese de suflet, dar puțini sunt cei care îi știu numele real al acesteia.

Carmen Maria Racolța s-a născut în satul Sălciua de Jos în apropierea orașului Câmpeni din județul Alba. Artista și-a dorit dintotdeauna să facă muzică, iar visul i s-a îndeplinit. Aceasta a avut ocazia să lanseze o piesă alături de Nicolae Guță, iar de atunci fanii au îndragit-o și au ajutat-o că astăzi să ajungă un nume în țara noastră. Pe vremea când a colaborat cu Nicolae Guță, Carmen de la Sălciua nu arăta deloc ca acum, dar pe parcurs și-a făcut numeroase îmbunătățirim pentru a fi o adevărată bombă sexy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: