Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, geloasă pe Carmen de la Sălciua? Ce legătură are Alex Bodi cu cearta dintre ele

Bianca Drăgușanu, geloasă pe Carmen de la Sălciua? Ce legătură are Alex Bodi cu cearta dintre ele

bianca dragusanu si carmen de la salciua

Bianca Drăgușanu este geloasă pe cântăreața de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua, după ce artista ar fi avut legături cu Alex Bodi în trecut. Chiar dacă în presă conflictul a apărut recent, se pare că tensiunile dintre cele două există de luni de zile. 

Bianca Drăgușanu, geloasă pe artista Carmen de la Sălciua

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua nu este nici pe departe recent. Se pare că cele două au lucruri de împărțit încă din vară, atunci când vedeta bănuia că iubitul ei Alex Bodi o înșela cu interpreta de muzică populară.

În perioadă când Alex Bodi și Biancă Drăgușanu aveau certuri în cuplu, blondina ar fi bănuit că afaceristul se iubea cu artista originară din Sălciua de Jos, iar de atunci au început și conflictele între cele două, astfel că acum s-a iscat un scandal monstru cu înțepături și replici acide, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost geloasă pe Carmen de la Sălciua, mai ales că vedeta a tot văzut în mediul online cum interpreta de muzică de petrecere se laudă cu superba mașină cu care face furori prin oraș și pe care ar fi primit-o de la Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o atacă pe Carmen de la Sălciua

După ce artista s-a fotografiat cu Alexandra Bodi, o femeie săracă care  a devenit cunoscută pe Tik Tok, Bianca Drăgușanu a sărit la atac pe pagina sa de Instagram și a înjosit-o pe Carmen de la Sălciua criticându-i gestul, fanii considerând acest gest tot ca o formă de gelozie.

”Am intrat pe TikTok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a declarat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, nici Alex Bodi, iubitul afacerit al vedetei, nu s-a lăsat și a atacat-o și el pe frumoasa interpretă. Bianca Drăgușanu,  geloasă pe Carmen de la Sălciua, a postat o filmare în care Alex Bodi îi adresează replici dure lui artistei.

“Să pună ele mână de la mână, să se alieze cu «Carmen de la Salcie, de sub salcie» și să trimită niște pachete, să ajute familia aia”, a spus afaceristul din Mediaș în filmare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: