Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu o desființează pe Carmen de la Sălciua: „Bă femeie, ești penibilă!”

Bianca Drăgușanu o desființează pe Carmen de la Sălciua: „Bă femeie, ești penibilă!”

Bianca Drăgușanu o desființează pe Carmen de la Sălciua

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa artistei Carmen de la Sălciua. Blondina a postat mai multe imagini pe InstaStory în care o critica pe artistă că a mers la Alexandra Bodi, tânăra cunoscută pentru activitatea sa pe TikTok. Bianca este de părere că interpreta a făcut acest gest pentru a strânge mai mulți urmăritori pe TikTok.

Bianca Drăgușanu o desființează pe Carmen de la Sălciua: „Bă femeie, ești penibilă!”

Bianca Drăgușanu este înverșunată pe gestul făcut de Carmen de la Sălciua. Iubita lui Alex Bodi a postat pe InstaStory un filmuleț în care le explică urmăritorilor săi că a aflat de Alexandra Bodi, tânăra care face senzație pe TikTok. Aceasta a fost vizitată de Carmen de la Sălciua, care ulterior a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de Alexandra în bucătăria celebră a acesteia Jamilla.

Ei bine, Bianca a precizat în filmarea sa că interpreta s-a folosit de Alexandra Bodi pentru a atrage cât mai mulți urmăritori pe TikTok. „Am intrat pe TikTok și o văd pe una amărâtă, dar gen amărâtă cu milioane de like-uri. Unii dau like și la chestiile mai puțin funny, dar chestia e următoarea. O văd pe altă amărâtă, care ea e gen cântăreață de muzică de petrecere care s-a dus să se pozeze cu amârâta, care femeia chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă niște followeri și niște like-uri. Băi femeie ești penibilă! Dacă vrei să facă niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa. Ești penibilă cu diplomă„, a spus revoltată Bianca Drăgușanu.

Carmen de la Sălciua a vizitat-o pe Alexandra Bodi

Carmen de la Sălciua a mers în vizită la Alexandra Bodi, tânăra care este urmărită de mii de utilizatori pe TikTok. Cântăreața de petrecere s-a pozat cu Alexandra în bucutăria Jamilla, împărtășin acest moment cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

Printre urmăritorii care i-au comentat la postare, s-au numărat câțiva care au criticat-o pentru acest gest, mulți dintre ei considerând că artista nu ar trebui să-i mediatizeze. „Serios? Nu ai făcut bine. Eu mă duceam la copiii de la orfelinat, nu la astea care se rup și dansează. Copiii de la orfelinat, bătrânii, bolnavii care au nevoie de bani și mâncare. Dar fiecare gândește diferit„, „Promovezi ce nu trebuie, Carmen„ au comentat aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: