Redactia.ro
Home » Monden » Cum se șicanează la antrenamente Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Parcă o face intenționat”

Cum se șicanează la antrenamente Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Parcă o face intenționat”

Bianca Drăgușanu și Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz în acest moment. Deși relația dintre cei doi are suișuri și coborâșuri, cei doi nu se pot abține din a se șicana unul pe celălalt.

 

 

Bianca Drăgușanu, scoasă din minți de Alex Bodi

 

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să aibă parte de câte un conflict în fiecare zi. Cearta intre cei doi a fost declanșată de temperamentul lui Bodi, care a făcut numeroase gume la adresa vedetei și care au deranjat-o pe aceasta. Blondina a fost deranjată de modul în care Bodi îi face pozele. Aceasta nu a ezitat să își arate furia la adresa acestuia.

Bianca Drăgușanu a fost nemulțumită de fotografiile pe care Alex Bodi i le-a făcut în timpul antrenamentului la sală. Vedeta a dezvăluit întreaga situație pe contul său de Instagram prin intermediul unor story-uri, în care a părut real deranjată de atitudinea iubitului.

Cei doi fac antrenamentele la sală împreună. Astfel,  Bianca a decis să se fotografieze împreună cu produsele lansate de iubitul său. Modelul a mărturisit că folosește aceste produse pentru a se bucura de mai multă energie pe parcursul zilei.

În ciuda gestului de a îl ajuta pe acesta, Bianca a părut total nemulțumită de fotogarfiile pe care Alex Bodi i le-a făcut. ,,M-am antrenat destul de bine astăzi, iar când a fost nevoie să mă pozez cu produsele pentru slăbit și pentru energie pe care le folosesc, am cerut ajutorul iubitului meu. Care ce să crezi și ce să vezi?! A vrut să mă ajute, dar mi-a făcut niște poze, dar pozele sunt îngrozitor de urâte”, a declarat aceasta pe story-uri. ,,Parcă face intenționat pozele urât! Adică, în momentul în care eu îi fac pozele, știu din ce unghi să-l iau, îl învăț cum să stea. Iar el când îmi face poze, îmi face cele mai urâte poze din Univers!”, a povestit Bianca.

Fosta prezentatoare TV crede că iubitul vrea să o pună intenționat într-o lumină proastă. După ce s-a calmat, blondina a mărturisit că a remarcat efortul lui Bodi de a obține fotografiile pe care și le-a dorit.

 

Bianca Drăgușanu, neînțelegeri constante cu Bodi

 

Modelul Bianca Drăgușanu a refuzat în repetate rânduri să recunoască umilința pe care a avut-o de sufert din partea lui Bodi. Vedeta a refuzat să recunoască bătaia pe carea  primit-o de la acesta, deși a fost surpinsă în numeroase rânduri de paparazzi.

Cei doi au apărut pentru prima oară la televizor, în emisiunea ”La Măruță”, după ce au apărut imagini și informații potrivit cărora fosta asistenta TV a luat o bătaie cruntă de la partner. Dacă ne așteptam să facă lumină în acest caz, cei doi au refuzat să răspundă.

Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic. Nu vreau să vorbesc despre asta că se speculează prea mult. Nu mă interesează ce a văzut lumea, dacă suntem aici, înseamnă că suntem bine„, a spus Bianca Drăgușanu. Bodi a fost și el deranjat de întrebările legate de neînțelegerile dintre ei, dar a adăugat: „De față cu lumea, ea este șeful. Suntem foarte bine. Nu am voie să comentez.”

De curând au apărut imagini potrivit cărora vedeta TV a fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, cu care alesese să se împace acum puțin timp. În urma altercației, Bianca Drăgușanu s-a ales cu răni grave, care îi pun viața în pericol. Bianca Drăgușanu a apărut cu fața tumefiată, un ochi vânăt și de-abia se ținea pe picioare.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: