Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua a iertat-o pe Bianca Drăgușanu. Care a fost motivul

Carmen de la Sălciua a iertat-o pe Bianca Drăgușanu. Care a fost motivul

Carmen de la Sălciua a iertat-o pe Bianca Drăgușanu

Interpreta de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua a fost insultată de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare după ce a apărut împreună cu tânăra Alexandra Bodi, care are mii de urmăritori pe TikTok. Deși a fost jignită de blondină, cântăreața a decis să o ierte. Aceasta și-a argumentat decizia pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua a iertat-o pe Bianca Drăgușanu. Care a fost motivul

Carmen de la Sălciua a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, fiind cunoscută de pe vremea când era căsătorită cu artistul Culiță Sterp. Ei bine, de curând, artista a ajuns pe prima pagină după ce s-a fotografiat alături de Alexandra Bodi, tânăra care are mii de urmăritori pe TikTok. Mulți urmăritori au criticat-o pentru gestul său, iar printre ei s-a numărat și Bianca Drăgușanu.

Aceasta a jignit-o pe artistă pe rețelele de socializare, susținând că a făcut acest lucru pentru a câștiga mai mulți fani. ”Băi, femeie ești penibilă! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată!”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp.

Reacția artistei la jignirile aduse de Bianca Dragușanu

La scurt timp, Carmen de la Sălciua a reacționat și ea, și i-a dat replică blondinei, cei drept într-un mod foarte decent. ”Nu mă cobor la nivelul la care să am păreri despre oameni pe care nu-i cunosc și despre lipsa lor de ocupație, criticându-i pe alții. Eu am compasiune față de cei care au răutăți în suflet! Răutatea e o boală!”, spunea de cealaltă parte celebra manelistă.

Întrebată de ce a iertat-o pe fosta iubită a lui Alexandru Bodi, cântăreața le-a spus motivul fanilor săi. Mai mult, aceasta le-a dat un sfat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. ”Atunci când ești vorbit de rău, invidiat sau hulit, Dumnezeu îți iartă din păcate! Trebuie să fii blând! Răutatea doar prin blândețe poate fi învinsă. Nu te ajută cu nimic schimburile interminabile de jigniri și replici acide. Fiecare om are crucea lui și mai bine să suferim aici decât dincolo”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: