Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua este într-o nouă relație. Artista a postat prima fotografie cu iubitul ei

Carmen de la Sălciua este într-o nouă relație. Artista a postat prima fotografie cu iubitul ei

GALERIE FOTO (2)

După despărțirea de fostul partener care i-a fost și soț, Carmen de la Sălciua pare mai fericită ca niciodată. Cântăreața nu a ezitat și a postat prima fotografie cu iubitul ei.

 

Carmen de la Sălciua, prima fotografie cu iubitul

 

Carmen de la Sălciua a lăsat trecutul în urmă și pare mai fericită ca niciodată. Artista este din nou îndrăgostită. După ce anul trecut, artista și fostul soț au încercat să mai dea o șansă iubirii lor și au avut mai multe separări, cei doi au ajuns la concluzia că ar trebui să meargă pe drumuri diferite. Asta au și făcut.

Carmen de la Sălciua și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor în ultima perioadă până astăzi, când a ales să pună prima fotografie cu noul său partener.

Artista nu i-a arătat chipul bărbatului cu care este acum, însă, a postat o fotografiecu brațul acestuia. Bruneta a surprins momentul când cei doi ciocnesc un pahar de șampanie, atunci când în cadru este și mâna bărbatului.

Mai mult, pe fotografie apare și o inimă.

Artista s-a fotografat în ultimele luni cu buchete imense de trandafiri și vorbea mai tot timpul despre dragoste. Însă, acum pare să fie o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Carmen de la Sălciua este totmai axată pe cariera sa în ultma vreme. Artista a pregătit, împreună cu Karym, un nou proiect muzical. Cei doi au colaborat pentru o piesă în care sunt surprinși în ipostaza de iubiți.

„De când e omul pe pământ, muzica a fost un aspect important din viața lui. Trăim vremuri istorice și realizăm în aceste momente mai mult ca niciodată că nu suntem doar carne și oase, avem emoții, sentimente … etc. Și la fel ca doctorii în aceste zile greu încercate venim în ajutorul oamenilor pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste acest moment dificil din viața fiecăruia. Muzica vindecă, iar acolo unde nu poate vindeca cel puțin ajută”, a declarat Karym.

Videoclipul  piesei a fost filmat, în urmă cu câteva zile, în Conacul Archia din Deva și la domeniile  Martinutzi din Alba Iulia. În videoclip, Karum joacă rolul argatului unei bogătașe care este pasionată de călărie. Mai mult, ca în poveștile de dragoste de la Hollywood, bogătașa este cea care se îndrăgostește de fermier. Numele piesei este ”Minim doi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: