Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte de a deveni celebru: ”Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare”

Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte de a deveni celebru: ”Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare”

Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte de a deveni celebru. Culiță Sterp este unul dintre cântăreții de top de manele și se bucură de faimă de câțiva ani, de când s-a lansat în muzică. Totodată, în momentul de față, este și concurent al emisiunii ”Survivor România”. Însă, înainte să ajungă un artist consacrat, Culiță Sterp avea o meserie total diferită.

Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte de a deveni celebru

Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte de a deveni celebru. Culiță Sterp a pornit de jos înainte să ajungă unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Avea cu totul și cu totul altă meserie, care i-a lăsat amintiri frumoase. Concurentul ”Survivor România” a dezvăluit într-un interviu că se trezea de dimineață pentru a-și face cât mai bine treaba, informează Click.ro

Cine Este Culiță Sterp De La Survivor România 2021, Echipa Faimoșilor |  Libertatea

Cântărețul de manele a mărturisit că se ocupa de îngrijirea oilor, pe câmp. Se trezea de dimineață și stătea acolo până seara. Se întâmpla pe când era un adolescent și cum accesul la tehnologie nu era la fel de ușor ca în prezent, stabilea cu familia o oră la care să îi fie adusă mâncare. Totuși, existau momente când stătea toată ziua fără hrană și doar seara, acasă, reușea să mănânce.

”Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, a spus amuzat Culiță Sterp.

Culiță Sterp: ”Am asistat la nașterea a peste 1000 de miei”

Și nu doar el contribuia la îngrijirea oilor, ci și ceilalți trei frați ai săi. Chiar și de Paște sau Crăciun cu toții aveau grija animalelor, iar la un moment dat, artistul a asistat la nașterea a peste 1000 de miei.

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a mai povestit Culiță Sterp despre experiența moșitului.

Culiţă Sterp a mers de Bobotează la mănăstire. ”Frumos lăcaş pentru  reculegere” | Gazeta Mondena TV - Televiziunea pe gustul romanului !

Culiță Sterp face parte din echipa ”Faimoșilor” la ”Survivor România”

În prezent, Culiță Sterp este în Republica Dominicană pentru a participa la ”Survivor România”. Acolo face parte din echipa ”Faimoșilor.” El a lăsat-o acasă pe iubita sa, Daniela, care este însărcinată, potrivit spuselor apropiaților lor.

Cum i-a uimit Culiță Sterp pe români, la Kanal D. A dat vestea incredibilă  la Survivor România - IMPACT

„Cea mai rea parte a vieții este așteptarea. Cea mai bună parte a vieții este să ai pe cineva care merită așteptat”, a fost mesajul Danielei, pe rețelele de socializare, când l-a condus pe Culiță Sterp la aeroport.

Daniela ar fi însărcinată în patru luni, iar Culiță Sterp va putea ajunge la timp în țară, înainte de naștere.

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, a dezvăluit un amic al lui Culiță Sterp, pentru wowbiz.ro.

Etichete: