Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Culiță Sterp despre sarcina iubitei lui: ”Anul acesta, Dumnezeu mi-a dăruit…”

Prima reacție a lui Culiță Sterp despre sarcina iubitei lui: ”Anul acesta, Dumnezeu mi-a dăruit…”

Culiță Sterp a avut prima reacție după ce se vehiculează că iubita sa, Daniela, este însărcinată. Cântărețul a postat o fotografie cu aceasta și a scris câteva cuvinte care lasă de bănuit.

Prima reacție a lui Culiță Sterp despre sarcina iubitelui lui

Culiță Sterp reacționează după ce în presă se vehiculează că iubita sa, Daniela, este însărcinată. El a postat o fotografie cu aceasta lângă brad, în timp ce îi ține mâna pe burtică și a scris, de altfel, un text misterios, potrivit wowbiz.ro.

”Anul acesta, Dumnezeu mi-a dăruit cel mai frumos cadou! Pe tine”, a scris Culiță Sterp la un Instastory cu iubita lui.

Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a aflat că iubita lui este însărcinată!: „Anul acesta, Dumnezeu mi-a dăruit...” - WOWBiz

Surse din anturajul lui Culiță Sterp au declarat pentru sursa precizată anterior, că Daniela ar fi însărcinată în patru luni.

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, au declarat surse din anturajul artistului.

Culiță a plecat la Survivor România

Culiță Sterp și-a luat la revedere de la familia lui și de la iubita lui, Daniela Iliescu. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere a plecat în Republica Dominicană , acolo unde va face parte din echipa Faimoșilor, în show-ul de televiziune Survivor România.

Pe pagina ei de Instagram, iubita lui Culiță Sterp a publicat o fotografie în care apare alături de artist. Cei doi tineri au fost surprinși chiar în timp ce își luau la revedere unul de la celălalt.
„Cea mai rea parte a vieții este așteptarea. Cea mai bună parte a vieții este să ai pe cineva care merită așteptat”,a scris frumoasa tânără în dreptul imaginii, înainte de separarea temporară de iubitul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: