Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Culiță Sterp, atac rasist la adresa lui Jador: ”Cine se pune cu niște țigani”

Mama lui Culiță Sterp, atac rasist la adresa lui Jador: ”Cine se pune cu niște țigani”

GALERIE FOTO (2)

Mama lui Culiță Sterp reacționează după cearta fiului ei cu Jador, în cadrul competiției Survivor România. Femeia a avut o remarcă a rasistă la adresa lui Jador, într-un comentariu pe Instagram. Mama Geta l-a numit ”țigan” pe cântăreț, într-un mod ofensiv, deși acesta și-a recunoscut mereu etnia.

Mama lui Culiță Sterp, atac rasist la adresa lui Jador: ”Cine se pune cu niște țigani”

Cearta dintre Jador și Culiță Sterp la Survivor România pune paie pe foc în famiile acestora. Mama lui Culiță reacționează cu privire la acest subiect, având un atac rasist la adresa lui Jador. L-a numit ”țigan” într-un mod ofensiv, deși acestea nu s-a sfiit niciodată să-și recunoască etnia, potrivit Viva.

Pe contul de Instagram al lui Iancu Sterp, un fan i-a scris acestuia, într-un comentariu să intervină în conflictul dintre fratele lui și Jador. Mama Geta, însă, i-a răspuns într-un mod suprinzător: ”Cine se pune cu niște țigani?”

Image result for jador si culita sterp la survivor

Înainte să fie difuzat episodul de la Survivor România, cu cearta dintre Culiță Sterp și Jador, mama lui Jador a precizat într-un interviu pentru Teo Show, că are o temere legată de relația fiului ei cu artistul Culiță Sterp.

”El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu arecu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat. Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant.Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apararea, sa zica… Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns”, a spus mama lui Jador.

Jador, oaia neagră a ”Faimoșilor”

În penultimul consiliu de nominalizare a concurentului de la ”Faimoși”, care va pleca acasă, membrii echipei au răbufnit asupra lui Jador, precizând că aduce o energie negativă asupra lor. Și Culiță Sterp a fost de partea lor, iar Jador a fost uimit de reacția celui pe care-l considera prieten.

”Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate, și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție”, i-a transmis Culiță lui Jador.

Ulterior, Jador i-a reproșat că nu este bine să vină în fața camerelor și să-l denigreze, având în vedere că-i este prieten. Acesta nu a înțeles de ce Culiță nu i-a făcut observații în spatele camerelor de filmat. De atunci, în echipa ”Faimoșilor” este tot mai multă tensiune, iar Jador este cu psihicul dărâmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: