Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lupu regretă că a fost eliminată de la Survivor România: ”Mai aveam multe de demonstrat”

Georgiana Lupu regretă că a fost eliminată de la Survivor România: ”Mai aveam multe de demonstrat”

Georgiana Lupu, criticata ca mananca prea mult

Georgiana Lupu, concurenta care a făcut parte din echipa ”Faimoșii” la Survivor România, regretă că a fost eliminată din competiție. Ea spune că mai avea multe lucruri de demonstrat, deși era catalogată ca fiind cea mai slabă participantă.

Georgiana Lupu regretă că a fost eliminată de la Survivor România: ”Mai aveam multe de demonstrat”

Georgiana Lupu este supărată că a plecat de la Survivor România. Concurenta din echipa ”Faimoșilor” este convinsă că mai avea multe de demonstrat, în pofida etichetei care i s-a pus, ca fiind cea mai slabă dintre participanți.

Image result for georgiana lupu survivor romania

„Mă simt foarte bine. Sunt și supărată, mă așteptam să rămân, mai aveam multe de demonstrat. Am fost catalogată ca fiind cea mai slabă. Am văzut clasamentul general și mă bucur să fiu că am fost a doua la faimoși”, a spus Georgiana pentru Wownews.

Image result for georgiana lupu survivor romania

Ce părere are despre votul lui Jador

Jador este cel care a nominalizat-o pentru eliminare, după ce a fost votat favorit de către public. Deși i-a spus, la un moment dat, că nu o va nominaliza niciodată pentru a părăsi competiția, iată că în ultimul consiliu al emisiunii, artistul și-a încălcat spusele. Georgiana a fost surprinsă de votul cântărețului, deoarece nu se aștepta. De altfel, Georgiana este cu atât mai dezamăgită, cu cât se înțelegea cu Jador.

”Am pierdut foarte mult în alea 4 zile când am fost mutată de la Războinici la Faimoși. Nu mă așteptam să mă voteze Jador, în condițiile în care mi-a spus că nu mă va vota. Eu mă înțelegeam foarte bine cu el, nu aveam nimic de împărțit cu nimeni”, a declarat Georgiana Lupu în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

Image result for georgiana lupu survivor romania

La Survivor România se fură

Georgiana Lupu a mai dezvăluit că mereu îi dispăreau din lucruri: „Ba îmi lipseau șosetele, ba mă trezeam fără banderolă. Nu exista zi în care să nu îi dispară cuiva ceva”, a precizat fosta concurentă la Survivor România.

După ce sunt eliminați, concurenții de la Survivor sunt cazați în mijlocul junglei. Georgiana a filmat puțin locul unde se afla în momentul interviului.

Georgiana Lupu de la Survivor România dă tot din casă. Imagini cu locul în care sunt cazați cei eliminați

Georgiana Lupu vrea să-și cunoască tatăl

Georgiana Lupu are o poveste emoționantă de viață. Ea a fost născută în închisoare de mama sa, și nu-și cunoaște tatăl nici în momentul de față. După naștere, a fost preluată de Protecția Copilului și dusă într-un centru de plasament.

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în puşcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă ştie mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o aşa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii. Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”,  a dezvăluit faimoasa de la Survivor România 2021.

Image result for georgiana lupu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: