Redactia.ro
Home » Monden » Cine fură mâncarea de la Survivor România 2021. Georgiana Lupu a spus adevărul!

Cine fură mâncarea de la Survivor România 2021. Georgiana Lupu a spus adevărul!

GALERIE FOTO (2) Cine fură mâncarea de la Survivor România 2021

Cine fură mâncarea de la Survivor România 2021. După ce a fost eliminată din competiția Survivor România, Georgiana Lupu, concurentă din echipa Faimoșilor a spus cine fură mâncarea. Faimoasa a fost eliminată în urma voturilor publicului.

Cine fură mâncarea de la Survivor România 2021. Georgiana Lupu a spus adevărul!

Cine fură mâncarea de la Survivor România 2021. Georgiana Lupu a intrat inițial în competiția Survivor România 2021 ca făcând parte din echipa Războinicilor, dar în urma unui conflict, aceasta a fost trimisă în echipa Faimoșilor, care au acceptat-o. Georgiana a fost primită cu brațele deschise în echipa roșie, iar luni seara, aceasta a fost eliminată în urma voturilor publicului. Mulatra nu se aștepta să părăsească competițua, dar publicul a decis, Georgiana având cele ami puțin voturi. Se pare că persoana în care faimoasa avea încredere că nu o va vota niciodată, aceea a trimis-o acasă.

Jador a fost concurentul ales ca favorit de către public, iar nominalizarea sa a mers direct către Georgiana, cu toate că acesta i-a promis că nu o vota niciodată. Tensiunile dintre Faimoși au atins cote maxime, după ce unii dintre concurenți au început să fure din mâncare. Stresul și foamea i-a determinat pe unii dintre ei să fure mâncarea celor care își mai pun deoparte pentru a avea pentru mai mult timp. Elena Marin este stresată și cu moralul la pământ după ce unii concurenți i-au furat din mâncarea din rucsac. Vedeta are probleme cu stomatul, motivul pentru care trebuie să mănânce puțin și des, așa că ea își păstrează mâncare, în timp ce ceilalți coechipieri săi o fură.

Zannidache a fost cel acuzat că ar fi cel care fură mâncarea colegilor săi, iar de aici până a se declanșa un adevărat război nu a mai fost decât un pas. După ce a fost eliminată, Georgiana a făcut mai multe live-uri pe TikTok în care a vorbit despre experiența sa la Survivor. Ulterior, aceasta s-a dat de gol și a spus cine ar fi furat, de fapt, mâncarea în câmp. Conform acesteia, nu este Zannidache. În mediul online circulă o poză cu Georgiana în care spune că cei care fură mâncarea ar fi Cătălin Moroșanu și Alexandra Stan. Momentan nu se știe cine este făptașul, dar cert este că faimoșii nu se mai înțeleg între ei, iar acest lucru se poate observa pe traseu.

Georgiana a spus cine fura mancarea la Survivor Romania

Ce face Georgiana Lupu cu banii de la Survivor

După ce a fost eliminată, Georgiana Lupu le-a spus fanilor săi ce va face cu banii câștigați în Republica Dominicană. Bruneta a vorbit despre dramele prin care a trecut, menționând că s-a confruntat cu probleme toată viața ei. Georgiana a crescut la un centru de plasament, fiind născută într-o închisoare, unde mama ei ispășea o pedeapsă în urma unei infracțiuni comise. Ulterior, aceasta a crescut într-un orfelinat din Bacău, iar pe tatăl ei nu l-a cunoscut niciodată, dar își dorește foarte mult acest lucru.

Însă, cu toate greutățile, Georgiana a reușit să fie o luptătoare, iar în competiția Survivor aceasta le-a demonstrat tuturor că este o femei puternică.  Într-un live pe TikTok, Georgiana le-a spus fanilor să că va face câteva pachețele și va merge la casa de copii unde  a crescut.„Nu pot să spun câți bani am făcut la Survivor, dar o să fac mai multe pachețele și o să merg la casa de copii unde am stat.Nu trebuie să uităm de unde am plecat”, a spus Georgiana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: