Redactia.ro
Home » Monden » Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Fanii și-au desemnat câștigătorul

Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Fanii și-au desemnat câștigătorul

GALERIE FOTO (5) Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România

Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare noul sezon Survivor România, iar acum aceștia sunt în extaz, având în vedere că luptele dintre cele două echipe sunt extrem de acerbe. Ei bine, fanii au ales totuși cel mai frumos bărbat din istoria Survivor, premiul merge la Culiță Sterp.

Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Fanii și-au desemnat câștigătorul

Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. A început cel de-al doilea sezon Survivor România, iar fanii sunt încântați de noii concurenți a noului show de la KanalD. Printre aceștia se află și unii dintre cei mai iubiți artiști din Români, dar și sportivi de renume. Cu toate că emisiunea a început de o săptămână, telespectatorii deja și-au format o părere și încearcă să-și dea cu părerea despre fiecare în parte.

Totodată, aceștia și-au ales și cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Astfel, fără doar și poate, Culiță Sterp și Jador au fost senzația noului sezon, iar fanii lor sunt încântați să vadă că cei doi se descurcă foarte bine pe traseu. Dacă fratele său, Iancu Sterp a fost la un pas să câștige marele premiu la Survivor România, anul acesta, telespectatorii pariază pe fratele lui, Culiță Sterp. Deja, artistul este considerat un adversat de temut în dominicană. Așadar, Culiță Sterp a fost ales cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România, ceea ce înseamnă că artistul este extrem de îndrăgit de fanii săi.

Culita Sterp, cel mai frumos barbat de la Survivor Romania

Care este cea mai frumoasă fată de la Survivor România

Dacă cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România a fost ales, fără prea multă așteptare, vine rândul fetelor, să afle care este cea mai frumoasă. „Miss Survivor” a fost câștigată de Roxana Nemeș, artista care în urmă cu două săptămâni a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, stârnit controverse în urma certurilor cu Andreea Tonciu. Dar, se pare că fanii au fost plăcut disperați să vadă cât de bine arată nemachiată și ce corp de invidiat are. Miss forme Survivor a fost câștigată de războinica Roxana Ghiță. Aceasta a fost votată în număr cât mai mare de telespectatori. Mai mult, Jador pare a fi atras de roșcata, artistul făcând o declarație care i-a uimit pe toți. Acesta i-a spus că o iubește, în fața colegilor lor.

În ceea ce-l privește pe Jador, acesta a fost votat cel mai popular concurent de la Survivor România, el aflându-se în fruntea categoriei „Mister Popularitate”. Cu siguranță, Jador este cel care aduce buna dispoziție în echipa lui, chiar dacă uneori artistul este cel care aprinde spritele și pornește discuțiile cu adversarii săi.

În ediția de vineri, telespectatorii au avut parte de multe surprinze. După ce Războinicii au pierdut primul joc pentru imunitate, Sorin Pușcău a fost propus spre eliminare de către coechipierii săi. Acesta susține că ar fi o strategie la mijloc. De asemenea, un moment surprinzător a fost cel în care Georgiana Lupu s-a întors în competiție, fiind aleasă în echipa Faimoșilor. „Aș vrea să fiu sinceră și să spun că nu toată lumea din echipă a îmbrățișat cu entuziasm această decizie„, a declarat Elena Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: