Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021! Marina îl susține necondiționat

Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021! Marina îl susține necondiționat

GALERIE FOTO (5)

Daniel Pavel este prezentatorul show-ului Survivor România 2021, sezonul 2. Cu o experiență de 12 ani în domeniu, acesta este dispus să dea tot ce e mai bun pentru emisiunea pe care o prezintă. Însă toți se întreabă cine este iubita lui Daniel Pavel. 

Cum arată iubita lui Daniel Pavel

Sâmbătă, la ora 20:00, a debutat noul sezon din Survivor România 2021. Emisiunea este prezentată de Daniel Pavel, un cunoscut om de televiziune și de radio, cu e experiență de cel puțin 12 ani în domeniu. Deși el este un bărbat cunoscut, puțin știu cum arată iubita lui Daniel Pavel.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel! Acum, Daniel Pavel se află în Republica Dominicană pentru filmările show-ului care a uimit toată România. Însă chiar dacă este plecat la mii de kilometri, acesta nu este singur, fiind că este într-o relație alături de o frumoasă tânără, pe nume Marina.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021! Marina îl susține necondiționat

De-a lungul vieții, Daniel Pavel a trecut de la o carieră de ofițer în marină la una de om de televiziune. Prezentatorul Survivor România 2021, are o experiență de peste 12 ani în media. Daniel a mai prezentat emisiunea „Business On Air”, la Radio France International, program ce a fost premiat de CNA în 2015. Totodată a mai făcut parte și din echipa Antena 3, unde a prezentat o emisune de nfotainment.

De asemenea, prezentatorul noului sezon Survivor România, este pasionat de sport, a practicat înot la nivel de performanță, la finalul anilor ’80, judo, polo, scrimă și arte marțiale, potrivit wowbiz.ro.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021! Marina îl susține necondiționat

”Pentru mine, reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel norocașa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alaturi de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Cine se luptă pentru premiul cel mare la Survivor România 2021

Un număr de 24 de concurenți se luptă pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu Survivor România 2021, sezonul 2. Aceștia au avut parte deja de primele confruntări. Cel de-al doilea sezon Survivor România a debutat sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel! Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: