Redactia.ro
Home » TV » Jador, dezvăluiri emoționante la Survivor România! Motivul pentru care a venit în Republica Dominicană. „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

Jador, dezvăluiri emoționante la Survivor România! Motivul pentru care a venit în Republica Dominicană. „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

Artistul are parte de cea mai mare provocare în anul 2021. Jador a mărturisit că a venit la Survivor România pentru a o da uitării pe fosta iubită.

 

Motivul pentru care a venit în Republica Dominicană

Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți din echipa Faimoșilor. Artistul în vârstă de 25 de ani a devenit în anul 2020 unul dintre cei mai celebri cântăreți  și a avut numeroase colaborări muzicale de-a lungul timpului. Jador a dezvăluit motivul principal pentru care a venit în Republica Dominicană, în episodul al doilea al emisiunii.

Jador a dezvăluit că a venit în Republica Dominicană pentru a o uita pe fosta iubită, Amna, acre a trecut printr-un divorț dureros după nouă ani de căsnicie.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a spus Jador, în al doilea episod al emisiunii Survivor România.

 

 „Este iubirea vieții mele!”

Jador nu poate trece peste despărțirea de fosta iubită, Georgiana. Artistul a avut o relație de lungă durată cu Georgiana, care s-a încheiat în 2016. De atunci, însă, cei doi nu au pututsta departe unul de celălalt. Cântărețul de manele a recunoscut, în repetate rînduri, că Georgiana este singura femeie pe care  aiubit-o vreodată, chiar dacă a avut numeroase relații.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

Jador, accidentat la Survivor

Jador nu se ține departe de probleme. Artistul s-a accidentat în cadrul emisiunii și a căzut la pământ. Cântărețul a alimentat conflictele dintre tabere, moment în care a izbucnit și a declarat că vrea să îi bată pe toți.

Jador, către Războinici: Vă iau pe toți la rând și vă bat, și fete, și băieți.

Mai mult, Jador și Cătălin Moroșanu au început să o critice pe Aexandra Stan pentru că este nemulțumită de mâncarea pe carea  primit-o în cadrul competiției.

Jador: Lui Stan (n. red. Alexandra Stan) nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, vrei să te mint?!

Cătălin Moroșanu, către Alexandra Stan: Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!

Alexandra Stan: Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor.

Ceilalți Faimoși i-au sărit în ajutor cântărețului de manele, în momentul în care acesta a căzut la pământ.Artistul nu este singurul care a avut probleme până acum. În primul episod, Marinela de la Războinicii a leșinat în timpul primei probe și a avut nevoie de îngrijiri medicale.