Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incendiare cu Simona Hapciuc! Faimoasa de la Survivor a fost prinsă complet goală alături de Codin Maticiuc

Imagini incendiare cu Simona Hapciuc! Faimoasa de la Survivor a fost prinsă complet goală alături de Codin Maticiuc

GALERIE FOTO (5)

Imagini incendiare cu Simona Hapciuc! Faimoasa cu cei mai mari sâni de la Survivor a filmat goală alături de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

Imagini incendiare cu Simona Hapciuc

Simona Hapciuc este cunoscută de telespectatorii din România dinainte de Survivor 2021. Deși este sportivă la bază, aceasta a cochetat ceva timp și cu actoria și a filmat pentru un lung-metraj care ar fi trebuit să aibă premiera anul acesta, dacă nu ar fi venit pandemia.

Proiectul cinematografic poartă numele de ”Inve$titorii”. Simona Hapciuc face parte din actorii care vor apărea în film și se pare că Faimoasa de la Survivor nu s-a ferit să filmeze nud alături de doi dintre actorii principali ai acestei producții: Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu. E de înțeles de ce regizorul Iura Luncașu s-a gândit să-i ofere acest rol: bruneta are un corp senzațional, mai ales că, în 2019 când aveau loc filmările, aceasta abia născuse.

Imagini incendiare cu Simona Hapciuc! Faimoasa de la Survivor a fost prinsă complet goală alături de Codin Maticiuc

Producția ”Inve$titorii” are programată premiera pentru sfârșitul anului 2021. Scenele fierbinți în care apare Simona fac parte dintr-un scenariu savuros, care îi are în prim-plan pe trei prieteni, Tavi, Eugen și Calu, care află că fabrica la care lucrau a fost vândută unor investitori străini, potrivit wowbiz.ro.

Pentru că nu erau tocmai genul de angajați care se omorau cu munca, noii patroni îi anunță că vor fi disponibilizați dar că urmează să primească 12 salarii compensatorii. Cei trei iau toți banii și pleacă într-o escapadă de weekend care le va schimba complet viața, ei înșiși ajungând să fie confundați cu niște investitori străini.

Imagini incendiare cu Simona Hapciuc! Faimoasa de la Survivor a fost prinsă complet goală alături de Codin Maticiuc

Simona Hapciuc nu este însă la prima experiență de acest gen. Ea a jucat rolul sexy-polițistei Nuți din ”Trăsniții”, serial la care a renunțat însă în 2018, după ce a rămas însărcinată.

Simona Hapciuc vrea să câștige Survivor pentru fiul ei

Simona Hapciuc a acceptat anul acesta provocarea de a merge la Survivor România sezonul 2, unde face parte din echipa Faimoșilor. Pasionată de fitness și cu o voință de fier, tânăra și-a anunțat din start intențiile de a câștiga acest concurs.

”Viața mea a fost o luptă pentru supraviețuire. Lupt, în primul rând, pentru mine și pentru a-i dovedi copilului meu că mama lui este o luptătoare. Îmi doresc să câștig competiția pentru băiatul meu, sunt o mamă singură și îmi doresc să-i arăt că lipsa unui tată nu ma face pe mine, ca mamă, să fiu mai prejos. Îmi doresc să fie un luptător, ca mine și să-mi depășesc anumite limite”, a povestit Simona Hapciuc la intrarea în show-ul Survivor, difuzat de Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: