Redactia.ro
Home » TV » De la iUmor, în echipa Kanal D! Cine a completat lista concurenților de la Survivor 2021

De la iUmor, în echipa Kanal D! Cine a completat lista concurenților de la Survivor 2021

De la iUmor, în echipa Kanal D!

De la iUmor, în echipa Kanal D! Lista concurenților de la Survivor 2021 este completă acum! Concurenta care a decis să își depășească limitele în marea competiție a emisiunii este finalista de la „iUmor”, Georgiana Lupu. Tânăra s-a înscris în concurs, fiind dispusă să lupte pentru a supraviețui, și de ce nu, să câștige marele premiu!

De la iUmor, în echipa Kanal D! Cine a completat lista concurenților de la Survivor 2021

De la iUmor, în echipa Kanal D! Al doilea sezon al emisiunii Survivor este pe pregătit să începe, acum că lista concurenților este completă. 12 faimoșii și 12 războinici sunt dispuși să intre în lupta pentru supraviețuire și să dea tot ce e mai bun în unul dintre cele mai faimoase jocuri din țară. Cea care a completat lista concurenților este o concurentă de la Antena 1. De la iUmor, în echipa Kanal D! Potrivit KanalD, finalista de la iUmor, Georgiana Lupu este cea care a completat lista concurenților de la Survivor 2021. Georgiana i-a impresionat pe jurații de la iUmor, cu un număr senzațional. Tânăra în vârstă de 24 de ani s-a născut în Bacău și nu a avut parte de o copilărie fericită, fiind crescută într-un centru de plasament. Cu toate astea, Georgiana este o fire puternică care este decisă să reziste la toate greutățile și să dea tot ce are mai bun.

Aceasta va face parte din echipa Războinilor, fiind hotărâtă să aducă puncte multe echipei sale. „M-am înscris la Survivor Romania pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Georgiana Lupu.

Cine sunt concurenții Survivor 2021

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor va începe în curând, iar lista este completă. Faimoșii și Războinicii se vor lupta din nou pentru a câștiga cât mai multe puncte, iar finaliștii vor lupta pentru marele premiu. Noua echipă a faimoșilor va fi formată din Zannidache, Jador, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Majda, Roxana Nemeș, Culiță Sterp și Ana Porgras.

Mi-am dorit să intru în competiția Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

De asemenea, Majda abia așteaptă să ajungă în Republica Dominicană și să se redescopere. „Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la echipa Faimoșilor) să fie bine. Sper din suflet ca emoția pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda.

De cealaltă baricadă, din echipa Războinicilor fac parte Georgiana Lupu, Marilena Cuciurean, Roxana Georgian Ghiță, Maria Hîngu, Szidonia Szasz, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen și Musty Carmen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: