Redactia.ro
Home » TV » Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor. Cu câți bani a plecat acasă Andrei Ungureanu

Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor. Cu câți bani a plecat acasă Andrei Ungureanu

Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor

Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor. Sezonul 9 al emisiunii iUmor a avut finala duminică, 20 decembrie. Andrei Ungureanu a fost desemnat marele câștigător al show-ului, acesta fiind votat de telespectatori. Cei 13 finaliști s-au pregătit intens atât în fața juraților, cât și în fața susținătorilor săi.

Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor. Cu câți bani a plecat acasă Andrei Ungureanu

Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor. Duminică seara a avut loc finala emisiunii iUmor, iar telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să urmărească evoluția celor 13 finaliști. Aceștia au fost Fachirul din Periș, Alin Georgescu, Georgiana Lupu, Ștefan Nistor, Ela Voineag, Biba Struja, Mădălin Ghioc, Gabriela Porumbacu, Cristi Manolescu, Petre Dănuț Irinel, Mihai Tasici, Iasmina Negrea și Andrei Ungureanu. Toți aceștia au reușit să le aducă zâmbetul pe buze celor trei jurați, Cheloo, Delia și Bendeac. Omul cu Tourette a câștigat finala iUmor.

Cu toate că toți participanții au avut numere de senzație, câștigătorul sezonului 9 al emisiunii iUmor a fost Andrei Ungureanu. În finala sezonului 9 al show-ului, concurenții au ales roast-uri și stand-up comedy, dând dovadă de originalitate și de multă creativitate. Iar toate acetse lucruri le-au adus zâmbetul pe buze telespectatorilor. Ei bine, cel care s-a bucurat de premiul emisiunii a fost Andrei Ungureanu, care a făcut un număr incredibil de stand-up. Acesta a reușit să întreacă așteptările juriului și să câștige marele premiu. Omul cu Tourette a plecat acasă cu 20.000 de euro, acesta fiind premiul oferit de emisiunea iUmor.

Cine este Andrei Ungureanu, omul cu Tourette

Andrei Ungureanu este omul care i-a impresionat pe jurații iUmor încă din prima editie a sezonului. Delia, Bendeac și Cheloo au râs copios la glumele unice ale acestuia. Andrei a reușit să un lucru greu de imaginat. Concurentul are sindromul Tourette, iar jurații nu au știut cum să se comporte în momenutul în care Andrei Ungureanu, supranumit Omul cu Tourette a intrat pe scenă. Ticurile sale verbale și gesturile sale necontrolate, printre care și obsecene i-au lăsat mască pe cei trei jurați.

După ce au trecut peste acest moment, jurații au început să se amuze, pentru că Andrei a făcut un adevărat show. Numărul său s-a bazat pe auroironie, mai exact, a spus povestea vieții sale, pentru că acestuia nu-i este deloc ușor să se adapteze în societate, având o boală care atrage atenția oamenilor. Tânărul a devenit vedetă pe TikTok înainte să vină la iUmor, având mii de susținători. Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete involuntar și vă înjură involuntar’, le-a explicat Andrei juraților.

Astfel, umorul și sinceritatea sa l-au trimis pe Omul cu Tourette direct în finală, datorită voturilor primite de la de telespectatori. În cele din urmă, Andrei a reușit să-i impresioneze și de această dată pe jurați, da și pe telespectatorii care l-au votat pentru a câștiga marele premiu al show-ului., de 20.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: