Redactia.ro
Home » TV » Câţi bani oferă Antena 1 marelui câştigător de la iUmor? Marele premiu nu e la fel de ofertant ca la X Factor

Câţi bani oferă Antena 1 marelui câştigător de la iUmor? Marele premiu nu e la fel de ofertant ca la X Factor

IUmor

Emisiunea iUmor se va încheia în curând, căci va avea loc marea finală. În aceasta, sunt șapte concurenți care se bat pentru marele premiu. Iată ce valoare are acesta, de fapt!

Ce valoare are marele premiu de la iUmor

Cel care va reuși să câștige marele premiu de 20.00 de euro va fi aflat în curând, mai ales că va avea loc mare finală a emisiunii.

Totuși, un lucru foarte interesant de remarcat este că o altă emisiune, tot de la Antena 1, are un premiu în bani mult mai mare!  Astfel, cel care reușește să câștige X Factor primește nu mai puțin de 100.000 de euro.  Așadar, este o diferență considerabilă între cele două premii ale acestor emisiuni.

Ce salarii au jurații de la iUmor

Jurații de la emisiunea iUmor, Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac, au parte de remunerații mari pentru calitatea lor de jurați în cadrul showului de la Antena 1.

Astfel, deși mulți se gândeau că cel mai bine plătit este actorul Mihai Bendeac, iată că lucrurile nu stau chiar așa, pentru că acesta primește lunar cu 3.000 de euro mai puțin decât Cheloo. Așadar, potrivit contractului cu postul de televiziune, Mihai Bendeac primește 7.000 de euro, în timp ce rapperul Cheloo ia 10.000 de euro.

Delia primeşte pentru prestaţia sa de la iUmor o sumă la fel de mare, cu trei zerouri, însă nu se știe precis cât este aceasta.

De altfel, aceasta face parte și din jurul X Factor, așa că mai are un salariu și de acolo și în acest fel îi întrece pe colegii jurați de la iUmor.

La emisiunea X Factor, toți jurații ar fi renumerați cu câte 60.000 de euro.

Iată ce invitație le face Mihai Bendeac celor care vor să participe la iUmor:

„Dacă ești foarte bun, ai confirmat în diverse locuri și ți-au spus 100 de oameni că ești bun, mai gândește-te de 100 de ori înainte să vii. E posibil ca în acest coșmar să fii sau nu salvarea mea din ziua respectivă”, le transmite Mihai Bendeac, în stilul caracteristic, celor care vor să participe la competiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: