Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul cutremurător al lui Mihai Bendeac. De ce boală suferă actorul

Mesajul cutremurător al lui Mihai Bendeac. De ce boală suferă actorul

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România a făcut o mărturisire care i-a șocat pe fani. Juratul de la iUmor a anunțat că suferă de o boală cu care multe persoane din întreaga lume se luptă cu ea, și anume depresia.

Mesajul cutremurător al lui Mihai Bendeac. De ce boală suferă actorul

Mihai Bendeac i-a șocat pe fanii săi după ce a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare de Facebook.

Actorul mărturisea în 2017 că de 15 ani a a renunțat la religia ortodoxă. Acesta mărturisea că nu crede în religii, ci doar în lucruri simple și frumoase.

Juratul de la iUmor a decis să ia această hotărâre deoarece suferă de mult timp de depresie, iar acest lucru l-a determinat să caute răspunsurile la întrebările pe care le avea de foarte mult timp.

NU sunt ateu!

Din contră… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoas, a scris Bendeac pe Facebook.

Cum reușește actorul să se lupte cu depresia?

Reacția actorului referitoare la religii i-a șocat pe urmăritorii săi. Însă vedeta nu s-a oprit doar a denigra orice formă de religie. Bendeac a continuat să spună că îi este milă de oamenii care cred în Dumnezeu.

La finalul mesajului, Mihai Bendeac a precizat că el preferă să creadă în bunătate și în lucrurile simple și să aibă milă de orice ființă.

Totodată, tânărul a declarat cum se luptă cu depresia. „Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!” a scris Mihai Bendeac pe contul de Facebook.

NU sunt ateu!Din contră… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la…

Publicată de Mihai Bendeac pe Joi, 16 noiembrie 2017

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: