Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Mihai Bendeac și cum a devenit celebru. Cum a ajuns coleg cu Delia și Cheloo

Cine este Mihai Bendeac și cum a devenit celebru. Cum a ajuns coleg cu Delia și Cheloo

Cum a ajuns celebru Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este un actor român care s-a făcut remarcat prin carisma sa și prin ușurința cu care poate întruchipa diverse personaje. În prezent, el este jurat la emisiunea „iUmor” difuzată de Antena 1.

Cum a devenit celebru actorul Mihai Bendeac. La ce post TV a debutat

Actorul a devenit faimos după ce la Prima TV a început serialul „Mondenii”, dar debutul și l-a făcut la TVR, când a apărut în „Clubul de comedie” în regia lui Gelu Colceag. Alături de colegii săi de platou, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Dragoș Stoica și Angel Popescu, Bendeac impresona diferite personalități mondene aflate în atenția presei la acel moment.

În 2009, Bendeac a părăsit echipa „Mondenii” și a plecat la Antena 1, unde a devenit realizatorul propriului show de televiziune. Este vorba despre „În puii mei”, care a început să fie difuzat pe 11 octombrie 2009, la doar trei luni de la plecarea de la rivala Prima.

La acel moment, actorul a declarat că a avut parte de o comunicare deficitară cu conducerea postului, lucru care l-a determinat să plece.

Relația mea cu conducerea postului Prima Tv a fost, în mare măsură, civilizată. Îmi pare rău însă că nu au folosit corespunzător și nu au gestionat așa cum trebuia relația cu un om dotat cu un exces de energie. Au mai existat și alte motive, printre care unul extrem de grav care m-a jignit, m-a dezamăgit incredibil și m-a determinat să nu mai am niciun fel de remușcări în luarea acestei decizii, dar n-are acum niciun rost să mai amintesc un lucru peste care încerc să trec și nu face cinste celui care a comis așa ceva. Sper nici să nu fiu pus vreodată în postura de a vorbi despre lucrul respectiv”, a precizat Mihai Bendeac, potrivit ziare.com.

Mihai Bendeac a ajuns jurat la iUmor, alături de Cheloo și Delia

Unul dintre mentorii lui Mihai Bendeac a fost George Ivașcu, despre care juratul de la Antena 1 are numai lucruri bune de spus. Alături de Gelu Colceag, aceștia sunt cei doi mari mentori pe care Bendeac i-a avut în cariera sa profesională.

E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscător pe viaţă, lui şi domnului Gelu Colceag! La un moment dat, i-am zis mamei că o să mă fac actor şi ea, săraca, s-a dus la o casă de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: „Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!”. Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul că prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la două săptămâni distanţă, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stăm amândoi în cabina respectivă, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregătit pentru teatru!”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a rămas tot în trustul Antenei, dar nu mai face emisiunea care a adus multe vizionări. Acum, el este jurat în cadrul iUmor, alături de Cheloo și Delia, unde trebuie să noteze umorul concurenților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: