Redactia.ro
Home » TV » Ilinca Vandici ar da Kanal D pe Antena 1. În ce show am putea să o vedem

Ilinca Vandici ar da Kanal D pe Antena 1. În ce show am putea să o vedem

Ilinca Vandici ar da Kanal D pe Antena 1. În ce show am putea să o vedem

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite figuri de pe TV, făcând audiențe-record încă de la debutul în televiziune. În ultimii ani, vedeta a fost gazda emisiunii „Bravo, ai stil”, unde s-a bucurat de un succes răsunător. Totuși, recent, vedeta ar fi dat de înțeles că ar fi încântată să schimbe tabăra și să participe în alte emisiuni. Iată dacă este adevărat că va pleca de la KanalD!

Ilinca Vandici ar da Kanal D pe Antena 1?

Face o treabă excelentă ca moderatoare a emisiunii „Bravo, ai stil”, însă nu se dă în lături de la alte experiențe. Fanii au întrebat-o pe rețelele de socializare dacă s-ar vedea participând într-o altă emisiune de succes, precum e „Asia Express”, iar răspunsul vedetei i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva aceasta plănuiește o plecare de la KanalD.

Sinceră, Ilinca a mărturisit că i-ar plăcea să ia parte la o emisiune precum „Asia Express”: “Pare că e o experiență minunată. Cred că mi-aș dori să merg în Asia Express”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram. Dar care e adevărul?

„Bravo, ai stil”! Celebrities, în pauză de filmare

Adevărul e, însă, că Ilinca Vandici nu plănuiește nicio plecare de la postul de televiziune Kanal D. Motivul pentru care n-a mai apărut pe micile ecrane este că emisiunea pe care o moderează este în pauză de filmare. Din cauza pandemiei de coronavirus, producătorii s-au văzut nevoiți să suspende filmările la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities.

Anunțul l-a făcut, în urmă cu câteva săptămâni, chiar Ilinca Vandici, prin intermediul conturilor sale de pe rețelele de socializare. “Toată echipa “Bravo, ai stil!Celebrities” rămâne acasă până când timpul îşi va relua cursul obişnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, transmitea Ilinca Vandici fanilor emisiunii, în urmă cu ceva timp, când s-au oprit filmările.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: