Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici, declarații uluitoare după 4 ani de relație: ”Îmi e frică”

Ilinca Vandici, declarații uluitoare după 4 ani de relație: ”Îmi e frică”

Ilinca Vandici, declarații uluitoare după 4 ani de relație: ”Îmi e frică”. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copilului său, Andrei Neacșu. Deși totul pare lapte și miere, prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” a recunoscut că… îi este frică.

Frumoasa prezentatoare s-a căsătorit cu sufletul său pereche după doar 9 luni de relație. Acest gest a fost motivat și de minunea care urma să apară în viața lor: micuțul Zian. Cei doi se comportă ca un cuplu de adolescenți, după mai bine de 4 ani de relație. Mai în glumă, mai în serios, Ilinca Vandici a vorbit despre gelozia soțului său. La un eveniment recent, prezentatoarea a ajuns plouată toată pentru că a refuzat ajutorul din partea vreunui bărbat care să o întâmpine cu o umbrelă:

„Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică”, ne-a povestit, amuzată, Vandici.

Ilinca Vandici, declarații uluitoare după 4 ani de relație: ”Îmi e frică”

Femeie măritată, Ilinca Vandici recunoaște că nu se mai lasă furată de peisaj.

„Nu mă uit în stânga, nu mă uit în dreapta. Nu accept nimic. E, acum portiera poate să-mi deschidă, să-mi dea o mână, să mă ajute să cobor sau să urc în mașină, dar atât. Nu să sun eu pe cineva anume să mă ajute. Nu”.

Chiar dacă prezentatoare TV susține că are parte de un soț un pic cam gelos, acesta încă nu a ajuns la stadiul de a-i interzice ce să poarte sau să nu o lase să iasă din casă. Astfel, deseori prezentatoarea TV vine însoțită de colegi din trust la evenimentele mondene. Tatăl fiului ei s-ar părea că are încredere în soția sa și nu își dorește expunere publică.

„Când o să vină Andrei la evenimente, cred că va ploua cu aur”, a spus Ilinca pentru libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: